Home MUNDIAL 2018 Σε ΡΙΚ1, ΡΙΚ2, ΡΙΚ HD και διαδικτυακά το Μουντιάλ

Σε ΡΙΚ1, ΡΙΚ2, ΡΙΚ HD και διαδικτυακά το Μουντιάλ

 


Ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό γεγονός, το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 βρίσκεται προ των πυλών και οι Κύπριοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το ΡΙΚ να απολαύσουν κάθε στιγμή του.

Η Ρωσία είναι πανέτοιμη να ανταποκριθεί στο ρόλο του οικοδεσπότη καθώς θα βρεθεί στο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού κόσμου για ένα μήνα. Οι κορυφαίες εθνικές ομάδες με όλα τους τα αστέρια, υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους της «στρογγυλής θεάς».

Θα είναι παρούσες 32 εθνικές ομάδες, ανάμεσά τους οι καλύτερες, όπως η Βραζιλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Αργεντινή, η Γαλλία και η Αγγλία, που είναι αποφασισμένες να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Νειμάρ, ο Σαλάχ, ο Αζάρ, ο Γκριεζμάν, ο Κέιν είναι οι παίκτες που όλοι ανυπομονούν να δουν στο γήπεδο και να γράψουν τη δική τους ιστορία, ενώ αρκετοί άλλοι είναι έτοιμοι να συστηθούν στο ευρύ κοινό.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο με ιστορία 88 χρόνων, έχει καταγράψει μέσα από αυτή την πορεία, μοναδικές στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη όλων. Από την πρώτη διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Ουρουγουάη το 1930 και μέχρι σήμερα, έχουν αναδειχθεί οκτώ πρωταθλήτριες κόσμου. Τις περισσότερες κατακτήσεις έχει η Βραζιλία με πέντε, ενώ η κάτοχος του τίτλου Γερμανία και η Ιταλία ακολουθούν με τέσσερις. Αυτή είναι η προσδοκία και στη φετινή διοργάνωση για τις μεγάλες δυνάμεις. Η πρώτη σέντρα πλησιάζει με τον αγώνα της διοργανώτριας Ρωσίας απέναντι στη Σαουδική Αραβία στις 14 Ιουνίου.

Όπως ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το ΡΙΚ στο Στούντιο 3 όπου στήθηκε το σκηνικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο, για ένα μήνα, από τις 14 Ιουνίου, μέχρι τις 15 Ιουλίου το ΡΙΚ φέρνει κοντά σας, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της τετραετίας.

Και οι 64 αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΡΙΚ1 και το ΡΙΚ2, καθώς και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, από το ΡΙΚ HD. Επίσης, όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του ΡΙΚ. (www.cybc.com.cy)

Με πολύωρες μεταδόσεις, κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, (15:00, 18:00 και 21:00 και από τις 25 Ιουνίου 17:00 και 21:00) το ΡΙΚ θα είναι η καθημερινή συντροφιά των φιλάθλων.

Θα προηγείται ημίωρη εκπομπή, πριν από κάθε αγώνα, ενώ στο τέλος της μέρας θα ακολουθεί εκπομπή, με τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των αγώνων.

Κατεβάστε ΕΔΩ το πρόγραμμα των μεταδόσεων