Home MUNDIAL 2018 Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ

 


Ολοκληρώθηκε η φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, προσφέροντας τρομερό θέματα, με συγκινήσεις και ανατροπές! Κάποιες ομάδες πήραν ευκολότερα απ’ όσον περίμεναν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, άλλες πήγαν να… αυτοκτονήσουν, ενώ υπήρξαν και εκπλήξεις. Ανάμεσα σε αυτές που πέρασαν στους “8” βρίσκεται και η οικοδέσποινα της διοργάνωσης, η συνέχειας της οποίας αναμένεται με ακόμη περισσότερη αγωνία.

Μετά από ασταμάτητη δράση και μόλις μια μέρα διακοπή από τις 14 Ιουνίου όπου ξεκίνησε το τουρνουά, τις επόμενες δύο ημέρες δεν υπάρχου αγώνες. Η μπάλα στη σέντρα θα στηθεί πάλι την Παρασκευή 7 Ιουλίου με τη διεξαγωγή δύο προημιτελικών και μια μέρα μετά θα γίνουν τα άλλα δύο παιχνίδια. Τέσσερα εισιτήρια περιμένουν να βρουν κάτοχο, όμως καμία ομάδα δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη πως θα κλείσει θέση στα ημιτελικά.

Από τα ζευγάρια των προημιτελικών ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Βέλγιο. Από τη μια η πέντε φορές νικήτρια στη διοργάνωση, απέναντι σε μια ταλαντούχα ομάδα και έτοιμη για όλα. Η “σελεσάο” δεν θέλει να σκέφτεται με τίποτα πως η πορεία της θα σταματήσει εδώ, όντας από τα μεγαλύτερα φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου, αλλά ούτε οι “κόκκινοι διάβολοι” πήγαν στη Ρωσία απλώς για μια αξιοπρεπή συμμετοχή.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και αυτό μεταξύ της Ουρουγουάης και της Γαλλίας, με αμφότερες να στοχεύουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, με όνειρο να σηκώσουν την κούπα. Οι “τρικολόρ” θεωρούνται φαβορί, όχι τεράστιο όμως, για την πρόκριση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις Κροατία και Αγγλία που θα κοντραριστούν με τις Ρωσία και Σουηδία αντίστοιχα.

Δείτε πιο κάτω το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Παρασκευή 6 Ιουλίου
17:00 Ουρουγουάη – Γαλλία
21:00 Βραζιλία – Βέλγιο

Σάββατο 7 Ιουλίου
17:00 Σουηδία – Αγγλία
21:00 Ρωσία – Κροατία

Οι νικητές από τα παιχνίδια της Παρασκευής θα παίξουν μεταξύ τους την Τρίτη 10 Ιουλίου με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό και την επόμενη μέρα θα προκύψει η άλλη ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό, μέσα από τη μονομαχία των νικητών στα ματς του Σαββάτου.