Home Uncategorized Αλέξις Σάντσες: “Δεν είχα καν ποδοσφαιρικά παπούτσια”

Αλέξις Σάντσες: “Δεν είχα καν ποδοσφαιρικά παπούτσια”

Μιλώντας στο «beIN Sport» ο Αλέξις Σάντσες έκανε αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, όταν έπαιζε στους δρόμους χωρίς ποδοσφαιρικά παπούτσια καθότι η μητέρα του δεν είχε τα χρήματα για να του τα αγοράσει. Ο δήμαρχος που βοήθησε να μεγαλώσει ο έρωτας του Χιλιανού με την μπάλα!


«Ακόμη αγαπώ το ποδόσφαιρο, είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο.

Ελεγα στη μαμά μου ότι πήγαινα στο σχολείο, αλλά όταν πλησίαζα τη γωνία από το σπίτι, ξεκινούσα να παίζω. Έπαιζα με τα παπούτσια του σχολείου αλλά ακόμη και έτσι συνέχιζε να μου αρέσει. Ξεχνούσα όλα μου τα προβλήματα.

Δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς το ποδόσφαιρο», θυμάται ο Αλέξις Σάντσες και συνεχίζει:

«Ως παιδί δεν είχα ποδοσφαιρικά παπούτσια. Ικέτευα για καινούργια παπούτσια στο σπίτι, αλλά δυστυχώς η μητέρα μου δεν μπορούσα να πληρώσει γι αυτά. Μία μέρα πήγε να δει το δήμαρχο της περιοχής όπου έπαιζα, πήγε στο δημαρχείο για να του ζητήσει μια χάρη και να μου αγοράσει τα παπούτσια μου. Δεν το ήξερα μέχρι που μια νύχτα τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια έφτασαν στο σπίτι μου από το δήμαρχο. Ποδοσφαιρικά παπούτσια! Ήμουν πολύ χαρούμενος. Τα φόρεσα αμέσως και πήγα στους δρόμους να παίξω. Ήταν τεράστια ευχαρίστηση να έχω το πρώτο μου ζευγάρι ποδοσφαιρικών».

πηγη: gazzetta.gr