Home Uncategorized “Είμαι εδώ, έλα να με σώσεις”

“Είμαι εδώ, έλα να με σώσεις”

Η φρενίτιδα με το Pokemon-Go μέχρι τώρα έχει αγγίξει τους πάντες. Ακόμα και αυτοί που δεν αποτελούν κομμάτι της, θα έχουν δει κάποιο με το κινητό του να ψάχνει τον Pikachu ή κάποιο άλλο από τα Pokemon μες τους δρόμους. Με αφορμή αυτή τη τρέλα λοιπόν το γραφείο Τύπου των Επαναστατικών Δυνάμεων της Συρίας, που τάσσονται κατά του Μπασάρ Αλ Άσαντ,  δημιούργησε μια καμπάνια ευαισθητοποίησης υπέρ των παιδιών θυμάτων του πολέμου που γονατίζει τη χώρα.


Σε αυτήν, παιδιά από διάφορα σημεία της χώρας κρατάνε σκίτσα με τη φιγούρα του Pikachu με την επιγραφή “Είμαι εδώ, έλα να με σώσεις” και τη διεύθυνση που μένουν τα παιδιά δίπλα. Μέσω της τεράστια προβολής που πήρε το παιχνίδι, σκοπεύει να αναδείξει τα δεινά που περνάνε αυτά τα παιδιά, τα οποία δεν έφταιξαν σε τίποτε.

Ο εκπρόσωπος της εκστρατείας, ανάφερε σχετικά με την όλη προσπάθεια: «Θέλουμε να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση και να επιστήσουμε την προσοχή στα δεινά των παιδιών της Συρίας στις πολιορκημένες περιοχές και στα δεινά του συριακού λαού που δέχεται επιθέσεις και σκοτώνεται από το καθεστώς Άσαντ και τους συμμάχους του»