Home Uncategorized Το συγκινητικό βίντεο του HeartCyprus για τα αδέσποτα

Το συγκινητικό βίντεο του HeartCyprus για τα αδέσποτα

Ο Μαχάντμα Γκάντι κάποτε είχε πει πως “Ο Πολιτισμός ενός έθνους διακρίνεται από τον τρόπο, με τον οποίο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στα ζώα”. Το γεγονός πως στη Κύπρο κάθε χρόνο 170.000 σκυλιά εγκαταλείπονται, ενώ 20.000 θανατώνονται με ευθανασία σίγουρα δεν τιμάει κανένα μας. Ο σκύλος εξακολουθεί να είναι “ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου”, δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που μόνο σαν καλοί φίλοι δεν συμπεριφέρονται στα τετράποδα με την χρυσή καρδιά.


Το τελευταίο καιρό πάντως, γίνονται διάφορες προσπάθειες για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να ενημερωθούν όλοι για το πρόβλημα, αλλά και για το πόσο καλύτερη μπορεί να κάνει τη ζωή τους ένας σκύλος. Η σελίδα HeartCyprus δημιούργησε και κοινοποίησε ένα υπέροχο βίντεο για τους τετράποδους φίλους μας που αναδεικνύει πόσο χαριτωμένοι είναι, αναφέροντας παράλληλα κάποια λυπηρά στατιστικά στοιχεία και τρόπους με τους οποίους μπορεί οποιοσδήποτε να υιοθετήσει ένα σκυλάκι.

Η δική μας συμβουλή; Βάλτε ένα αδέσποτο σκυλάκι στην οικογένεια σας. Είναι το μόνο πλάσμα που θα σας αγαπά περισσότερο από τον εαυτό του! Αν είστε σε διαδικασία που το σκέφτεστε, μην αγοράσετε σκύλο, μην ψάχνετε για “ράτσες”, υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα που μετράνε αντίστροφα για τη ζωή τους και το μόνο που θέλουν είναι κάποιον να τους ανοίξει τη πόρτα του σπιτιού του.

Το βίντεο του HeartCyprus πιο κάτω, πληροφορίες για το πως μπορείτε να υιοθετήσετε στο σύνδεσμο της περιγραφής: