Home Uncategorized “Επίθεση” αγάπης… με αρκουδάκια από τους φιλοξενούμενους οπαδούς

“Επίθεση” αγάπης… με αρκουδάκια από τους φιλοξενούμενους οπαδούς

ADO Den Haag fans


Στον αγωνιστικό χώρο Φέγενορντ και Ντεν Χάαγκ έπαιζαν με φόντο την κορυφή, όμως το θέαμα ήταν στην κερκίδα. Στο 12ο λεπτό της Κυριακάτικης αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί έριξαν δεκάδες… αρκουδάκια στους φιλάθλους που βρίσκονταν στο κάτω διάζωμα. Βλέπεται εκεί κάθονταν δεκάδες παιδιά που νοσηλεύονται στο “Sophia Children’s Hospital” με προβλήματα υγείας και επισκέφτηκαν το γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Αυτή η “επίθεση” αγάπης είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, δείχνοντας πως πάνω απ’ όλα είναι η στήριξη προς τους συνανθρώπους μας. Με την κίνηση αυτή έκαναν δεκάδες παιδιά χαρούμενα, δίνοντας τους δύναμη και όρεξη για ζωή. Αξίζει να αναφερθεί πως όλο το γήπεδο σηκώθηκε και καταχειροκρότησε τους οπαδούς των φιλοξενουμένων. Τέτοιες ενέργειες δεν θα χορτάσουμε ποτέ να τις βλέπουμε, τις απολαμβάνουμε και ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε αρκετές παρόμοιες!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εξαιρετική αυτή κίνηση των οπαδών της Ντεν Χάαγκ:

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Φέγενορντ κέρδισε 3-1 την Ντεν Χάαγκ κάνοντας το 5 στα 5 και παρέμεινε στην κορυφή. Δείτε τα στιγμιότυπα: