Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Νέος προπονητής

Αναγνώστης: Νέος προπονητής


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Φίλοι της Ομόνοιας , Είμαι και εγώ ένας μέχρι προχθές υποστηρικτής του Τόνι Σαβέβσκι, όπως παλαιότερα στήριζα τον Λάρκου, τον Λεμονή, τον Μπάγιεβιτς και τον εκάστοτε προπονητή της Ομόνοιας.

Ο Τόνι όμως έφυγε . Η Ομόνοια δεν είναι ο Τόνι, ούτε η Διοίκηση καλή ή καταστροφική, Η Ομόνοια είναι η ζωή μας, μια ολόκληρη Ιστορία και θα υπάρχει όταν ακόμα εμείς δεν θα υπάρχουμε . Απλά εμείς τώρα ήμαστε μέρος της σύγχρονης ιστορίας της μια φορά και ένα καιρό Βασίλισσας του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Και μπαίνω στο ψητό ο Τόνι έφυγε, μετά? Ποιός θα έρθει και θα είναι κοινά αποδεκτός από την πλειονότητα του κόσμου?

Ακούω για Πάμπο, για Μπεν Σιμόν, για Γκούτμαν κτλ. Όλοι εξαιρετικοί προπονητές με τίτλους και περγαμηνές.

Η Ομόνοια μας όμως , η Shillakka μας ,έχει αρκετά προβλήματα κυρίως οικονομικής φύσεως, που καμιά από τις πιο πάνω επιλογές μισθοφόρων, κατά την προσωπική άποψη δεν θα μπορούσε μακροπρόθεσμα να αντέξει τις ιδιάζουσες αυτές συνθήκες που επικρατούν στο οικοδόμημα μας, κάτι που πρέπει να πιστώσουμε τον Τόνι για αυτό.

Στο δικό μου μυαλό , ένας είναι ο κατάλληλος αυτή την στιγμή.

Είναι εν ενεργεία προπονητής με γνώση και τριβή στο Κυπριακό πρωτάθλημα.
Απέδειξε επανειλημμένα ότι δουλεύει και πιστεύει σε νεαρά ταλέντα, κυρίως παίκτες γέννημα θρέμμα της ομάδας μας. Κάτι που δεν είδαμε από τον Τόνι εδώ και ενάμιση έτος. ( Ανοίγω παρένθεση εδώ και ρωτώ, πως ένοιωσε άραγε ο Μεγκόλο και Αλίπιο την Δευτέρα το βράδυ μετά το παιχνίδι? Ένιωσε το ίδιο με εσένα , με τον Χάρη Κυριάκου, με τον Θεράποντος, με τον Φ.Κατελάρη και τόσα άλλα δικά μας παιδιά? Εγώ προσωπικά πήγα για ύπνο από τις 21:30 και με πήρε ο ύπνος στις 3 το πρωί από το μαράζι μου. Κλείνει η παρένθεση)
Απέδειξε σε όλους ότι είναι μάγκας θυσιάζοντας το τέλος της καριέρας του και την υστεροφημία του για το καλό της Ομόνοιας .
Δεν μας πούλησε ποτέ εν αντίθεση με κάτι 46 , Μαλεκους και λοιπούς προδότες.
Δεν Δίστασε να σηκώσει το μεσαίο του δάκτυλο σε ολόκληρη την Πορτοκαλί κερκίδα.
Θα μπορεί να μεταφέρει ΑΜΕΣΑ την Ομονοιάτικη νοοτροπία και κουλτούρα στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν η Ομόνοια μπορεί να αποδώσει το ποδόσφαιρο που έπαιξε με τον Τόνι, με τον συγκεκριμένο προπονητή, όμως είμαι σίγουρος ότι θα έκανε τους παίκτες να τρώνε σίδερα στο Ομόνοια Vs Αποερλ, ή εάν είχε η ομάδα τέτοια απόδοση σε ντέρμπι όπως το πρώτο ημίχρονο, θα ακούγονταν η φωνές του μέχρι τον κυκλικό κόμβο ριζοελιάς.
Είναι νέος και φιλόδοξος.
Θα μπορεί να δουλέψει κάτω από τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στο σωματείο μας.
Ήταν ο τελευταίος πραγματικά Πράσινος Αρχηγός (Ίσως αδικώ τον Ηλία με αυτό , είναι όμως προσωπική μου άποψη)
Ήταν, είναι και θα είναι ένας από εμάς.
Δεν έχει tattoo λέοντες, κοτόπουλα, ορτύκια κτλ….

ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΑΦΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ?????

ΜΙ, Μέλος της Ομόνοιας