Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Τα κάνατε θάλασσα

Αναγνώστης: Τα κάνατε θάλασσα

opinions-2015a


Αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,

Νομίζω ότι πλέον φτάσαμε όλοι μας στο αμήν. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και οι μόνοι που το βλέπουν μισογεμάτο είναι οι διορισμένοι και αυτοί που τους έβαλαν στις θέσεις τους.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.  Όταν η “γερουσία” έβαλε υποψηφιότητα για να αναλάβει τις τύχες του σωματείου, ΠΑΛΕ, δεν νομίζω να υπήρχε έστω ένας αγνός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που να μην περίμενε ότι θα φτάναμε πάλι σε αυτά τα αποτελέσματα.  Όταν ανάλαβαν δια στόματος του προέδρου μαριονέττα Δώρου Σεραφείμ, είπανε πως πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μέχρι εδώ όλα καλά. Δεν μίλησαν ούτε για πρωτάθλημα ούτε για κύπελλα ούτε για ευρώπες, τίποτα.  Παρότι δεν είναι στο DNA του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, οι περισσότεροι το αποδεχτήκαμε, επειδή πιστέψαμε σε δυο πράγματα. Πρώτα στον προπονητή Κωστάκη Καϊάφα και μετά σε μια από τις δεσμεύσεις των διορισμένων ότι θα γίνονταν ελάχιστες μεταγραφές και η ομάδα θα στηριζόταν στο επί το πλείστο σε δικά της παιδιά. Αντί να γίνει αυτό όμως φτάσαμε στο σημείο να φέρνουμε πάνω από μια ντουζίνα παίκτες, χωρίς Τεχνικό Διευθυντή και άλλη μια ντουζίνα φέτος με τους μισούς να είναι αριστεροί μπακ.

Λέγοντας τα πιο πάνω θα πάω εκεί που θέλω να σταθώ περισσότερο.  Είπετε ότι δεν πάμε για τίτλους μέχρι να βρούμε τα πόδια μας.  Αν και είναι δύσκολο για όλους μας, ας πούμε πως είναι δεκτό. Γιατί όλες αυτές οι μεταγραφές; Γιατί να μην χρησιμοποιούμε παίκτες από την ακαδημία για 2, 3, 4 χρόνια μέχρι να ελαχιστοποιηθεί το χρέος; Αλήθεια πόσο χειρότεροι είναι δηλαδή ο Κονομής και Μουλαζίμης από τους Μεντύ και Ούτσα; Πόσο χειρότερος είναι ο Ιβαόφ που κάθε εβδομάδα σκοράρει ασχέτως αν είναι σε πιο χαμηλή κατηγορία, από τον Σιέρινταν που μόνο από πέναλτι σκοράρει; Ή μήπως να πιστέψω πως ο Εζέ είναι σκαλιά ανώτερος από τον Θεράποντος!!

Η δικαιολογία η δική σας “αν πούμε τον οπαδών ότι εν έχουμε τίποτε στόχους και αν δεν πιάσουμε παίκτες τότε εν θα γοράσουν διαρκείας τζαι ούτε γήπεδο εν να ρκουντε”.

ΕΝ Η ΚΚΕΛΕ ΣΑΣ ΤΖΑΙ 10 ΛΙΡΕΣ!! Γιατί είσαστε τόσο σίγουροι δηλαδή; Γιατί είσαστε τόσο σίγουροι ότι ο κόσμος εν θα αγκάλιαζε την προσπάθεια με τους μικρούς; Και αν που τους 10 που θα εφκαίναν πρώτη ομάδα, επετυχέναν έστω οι 3 τους ως ταλέντα και επουλούσαμεν τους, πόσο θα ήταν το κέρδος για την ΟΜΟΝΟΙΑ;

Δυστυχώς διορισμένη γερουσία αποτύχατε και εσείς και οι που πάνω σας!! Το καλύτερο που έχετε να κάμετε είναι να παραιτηθείτε ΑΜΕΣΑ, να ανοίξετε τις πόρτες του κόσμου, να γραφτούν μέλοι τα οποία θα δικαιούνται να ψηφίσουν άμεσα και προκήρυξη εκλογών με άτομα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και όχι τσουρούθκια του κάθε καπιταλιστικού κόμματος!!

Κύριοι του τάχα λαϊκού κόμματος, ΞΑΠΟΛΑΤΕ ΜΑΣ!! Τζαι τα τελευταία αρνιά εξυπνήσαν πλέον!! Οι βουλευτικές πλησιάζουν τζαι αν δε θέλετε να δείτε την πραγματική δύναμη του λαού, απλά ΞΑΠΟΛΑΤΕ ΜΑΣ!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Ευχαριστώ,
Κωνσταντίνος