Home TOP NEWS Εκμετάλλευση του αγνού Ομονοιάτη

Εκμετάλλευση του αγνού Ομονοιάτη

opinions-2015a


Αγαπητοί Ομονοιάτες,

Με την επιστολή αυτή, θα ήθελα να αναδείξω ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω προσωπικά σε σχέση με τα εισιτήρια που εκδίδονται για τους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας. Συγκεκριμένα, αφορά την ΜΗ έκδοση παιδικών εισιτηρίων για το άνω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας του ΓΣΠ. Ο λόγος κατά το σωματείο, το πρόσχημα κατ΄ εμένα, είναι ότι το ποσοστό των παιδικών εισιτήριων που έχει υποχρέωση, βάσει της προκήρυξης της ΚΟΠ να εκδώσει το σωμάτιο ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κερκίδα, έχει καλυφθεί από τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας.

Να αναφέρω εδώ ότι φέτος είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που προσωπικά αγοράζω κανονικό εισιτήριο διαρκείας για το άνω διάζωμα της δυτικής κερκίδας. Επίσης να αναφέρω ότι στο γήπεδο μαζί μου, έχω αρχίσει από φέτος να παίρνω κατόπιν δικής τους επιθυμίας τα δύο μου παιδιά ηλικίας 9 και 11 ετών αντίστοιχα. Σημειώνεται επίσης ότι η τιμή του παιδικού εισιτηρίου είναι ένα(1) Ευρώ ενώ του μαθητικού είναι δέκα(10) ευρώ.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, και υπολογίζοντας ότι θα πάρω για το τρέχον πρωτάθλημα, σε 15 περίπου αγώνες  τα δύο παιδιά στο γήπεδο, θα είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω για 2(παιδιά)*15(αγώνες)*€10(ανά αγώνα)=€300. Στην περίπτωση που θα είχα τη δυνατότητα να αγοράσω αυτό που δικαιούμαι, δηλαδή παιδικό εισιτήριο στην τιμή του ενός ευρώ, τότε θα πλήρωνα για 2(παιδιά)*15(αγώνες)*€1(ανά αγώνα)=€30. Δηλαδή, το σωματείο μου ζητά να πληρώσω παρακαλώ €270 επιπλέον για να μπορώ να πάρω τα παιδιά μου στο γήπεδο.

Επικοινωνώντας με το σωματείο της Ομόνοιας και αναφέροντας το πιο πάνω πρόβλημα, μου προτάθηκε ως επιλογή, να μετακινηθώ σε άλλη κερκίδα για την οποία εκδίδονται παιδικά εισιτήρια στην τιμή του €1. Στο επιχείρημα αυτό, απάντησα ότι δεν μπορώ να μετακινηθώ, καθώς κάθομαι μαζί με τον αδελφό μου και τους δύο μου κουμπάρους στην ίδια θέση, όλοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, εδώ και εφτά χρόνια. Τότε μου προτάθηκε δεύτερη επιλογή, η οποία ήταν να αγοράσω δύο παιδικά εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των €90 το κάθε ένα. Δηλαδή, το σωματείο μου ζητά να πληρώσω παρακαλώ €150 επιπλέον για να μπορώ να πάρω τα παιδιά μου στο γήπεδο. Και διερωτώμαι…  σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου δεν υπάρχουν θέσεις για παιδικά εισιτήρια (όταν αυτά είναι €1 ανά αγώνα)… όμως θέσεις υπάρχουν όταν αυτά είναι με εισιτήριο διαρκείας ( €90 ανά έτος). Τελικά αγαπητό ΔΣ, υπάρχουν θέσεις για παιδικά εισιτήρια ή δεν υπάρχουν???

Και θέτω το ερώτημα αγαπητοί φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και όχι πρόσκαιροι, ως είναι το κάθε μέλος του ΔΣ που λαμβάνει τέτοιες αποφάσεις… αξίζει τελικά να πηγαίνω στο γήπεδο και να ξέρω ότι το σωματείο βλέπει εμένα και τα παιδιά μου ως χρήματα και μόνο?? Αξίζει να πηγαίνω στο γήπεδο και το σωματείο να μην αντιλαμβάνεται ότι τα παιδιά που είναι το μέλλον της Ομόνοιας , στερούνται αυτό που τους διδάξαμε, δηλαδή την ιδέα της Ομόνοιας, λόγω των οικονομικών εμποδίων που μου προβάλλει το σωματείο??

Και απαντώ φίλοι μου, με πολύ μεγάλη στεναχώρια, ότι δεν πρόκειται να πατήσω το πόδι μου ξανά στο γήπεδο, μέχρι να μου δοθεί η δυνατότητα να πάρω αυτό που δικαιούμαι, δηλαδή παιδικό εισιτήριο για παιδιά, στην τιμή που προβλέπεται και όχι στην τιμή που συμφέρει οικονομικά αυτούς που τάχα εκπροσωπούν το σωματείο.

Ο πιστός Ομονοιάτης

Βασίλης Ο.