Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Λάθη Μιλόγεβιτς – Διαιτησία – ΚΟΠ

Αναγνώστης: Λάθη Μιλόγεβιτς – Διαιτησία – ΚΟΠ

opinions-2015a


Καλησπέρα

Σήμερα στο match παφος – ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός από τα λάθη της διαιτησίας (που περνούν σε δεύτερη μοίρα) ακόμα ένας παράγοντας ήταν ο ίδιος ο προπονητής μας με τις αλλαγές που έκανε και με τις εσωτερικές αλλαγές που έκανε στην εντεκάδα και έφεραν δυστυχώς την ήττα της ομάδας μας.

Αρχικά έπρεπε να είχε στην εντεκάδα τον Οικονομίδη αντί του Φυλακτού και έπρεπε να έβαζε τον Χριστοφή μαζι με Ζίγκι αντί Ράμος και Ρουσιά γιατί καιγόταν για την νίκη. Εαν άφηνε  την αρχική διάταξη της ομάδας τουλάχιστον να περνούσαν ο Ζίγκι και ο Χριστοφή για να δώσουν προώθηση στην επίθεση για να έρθει η νίκη.

Έχοντας την συγκεκριμένη εντεκάδα που έκανε σήμερα ψιλοφενόταν ότι θα είχαμε πρόβλημα από την μέση και μπροστά. Εαν οι αλλαγες γινονταν που εχω αναφερθει τοτε θα ειχαμε το επιθυμητο αποτελεσμα.

“Πόνεσαν τα μάτια μας και σήμερα” εκτός από τον προπονητή η διαιτησία “βοήθησε” να πάρει την νίκη η Πάφος.

Ελπίζουμε η διοίκηση να σταθεί στο μποϊ της και να σταματήσει να είναι το τσιράκι του κ. Κωτσοκουμνη και της ΚΟΠ.

Υ.Γ.Αν έχει η διοίκηση αρχίδια ας καταγγείλει την διαιτησία και την ΚΟΠ στην UEFA για τα διαιτητικά λάθη που συνεχίζουν να κάνουν και επίσης να καταγγείλουν τους ίδιους παράγοντες για στημένα παιχνίδια στο κυπριακό πρωτάθλημα

Φίλος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ,
Μαριος Στυλιανου