Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Παρασκήνιο/ διαιτησία/ανικανοι διορισμένοι

Αναγνώστης: Παρασκήνιο/ διαιτησία/ανικανοι διορισμένοι

opinions-2015a


Αγαπητό omonoianews,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλες τις προσπάθειες που κάνετε για να αλλάξουν κάποια πράματα όχι μόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ μας αλλά γενικά και στο ποδόσφαιρο στη Κύπρο.

Με αφορμή τα διάφορα άρθρα που γράφετε και ζητάτε από τις άλλες ομάδες (γαλάζιες στο σύνολο τους) να αλλάξουν στάση απέναντι στο κακομαθημένο παιδί του αποελίστα κουτσοκούμνι θα ήθελε να σας παρακαλέσω κάθε φορά που το κάνετε να βάζετε και την διορισμένη μας διοίκηση μέσα διότι ο πιο μεγάλος φταίχτης της σημερινής κατάστασης στο ποδόσφαιρο μας και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑΣ είναι αυτοί.

ΘΑ ήθελα επίσης να πω και δύο λόγια για το ντέρμπυ.

Τι πιο απλό μπορούσατε να κάνετε ανίκανοι διορισμένοι από το να αρνηθείτε να πάρετε εισιτήρια με τη δικαιολογία ότι οι φανατικοί οπαδοί του αποελ πορτοκαλιοί δεν θα δώσουν τα στοιχεία τους; Ειλικρινά απορώ!

Να ξέρετε όμως ότι ο Μάης έρχεται και η ψήφος μας (αφού σε αυτές τις εκλογές μπορούμε να ψηφίσουμε) δεν θα πάει σε εσάς….

Με εκτίμηση,

Πρώην κάτοχος εισιτηρίων διαρκείας (μετά την αύξηση 50% των εισιτηρίων διαρκείας σταμάτησα να αγοράζω) που περιμένει ακόμα να του απαντήσατε εάν εγκρίνετε για μέλος ή ΟΧΙ…