Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Η ήττα ξεκίνησε πριν το παιχνίδι…

Αναγνώστης: Η ήττα ξεκίνησε πριν το παιχνίδι…

opinions-2015a


Έχοντας ηρεμήσει σκέφτομαι διαφορά,

Η ήττα ξεκίνησε πριν το παιχνίδι…

Γιατί μέσα στο γήπεδο οι παίκτες μας προσπάθησαν να δώσουν το 100% που μπορούσαν. Άκουσα παράπονα για συγκεκριμένες μονάδες, Τα πυρά σε Karlitos που συμφωνώ πως μας κάνει να αναπολούμε τον Γεωργιανό, για Οικονομίδη που αμυντικά ήταν ανύπαρκτος και για τον Ράμος.

Αυτούς έχουμε όμως, δυστυχώς οι απουσίες του Batibanka Assis Flores όσο και τα κενά σε άμυνα κέντρου και επιθέσεις που δεν υπάρχει παίκτης να παλέψει μες την περιοχή, με δύναμη δεν υπάρχει μες την ομάδα. Όταν παίζουμε με ομάδες με ταχύτητα σφικτό κέντρο και κωλόπαιδα στην άμυνα αρχίζουν τα λάθη όση προσπάθεια και να γίνει και το πληρώνουμε. Καρίτος στο πρώτο τέρμα που δεν ήταν κοντά στον παίκτη που έπρεπε να κρατήσει το ίδιο με την μόνη στιγμή που ο Χαφέζ λόγο και κόντρας δεν ήταν έτοιμος και κοντά στο παίκτη που είχε την ευθύνη του. Τι μας θυμίζει!? Τον προηγούμενο αγώνα πάλι οι ίδιοι ήταν οι αδύνατοι κρίκοι στην άμυνα. Το κέντρο μας ο Μαρκάσα κάλυπτε όλο το κέντρο ενώ ο Οικονομίδης πήγαινε όπου πήγαινε η μπάλα και άφηνε κενά στο χώρο. Ο Κιρμ? Άργος όσο και να ξέρει μπάλα δεν είχε την ταχύτητα που θα δημιουργούσε αντεπιθέσεις. Ο Ράμος πάλι στην μετριότητα. Καταλήγοντας η ομάδα δεν μπορεί να καλύψει της πολλές τρύπες του λάθους προγραμματισμού, του σχεδιασμού αλλά και τον απουσιών.

Τον παιχνίδι χάθηκε πριν ξεκινήσει… Ας ελπίσουμε πως ο τεχνικός διευθυντής θα δει και θα διορθώσει τουλάχιστον τα βασικά ώστε να μπορούμε πρώτα να στεκόμαστε με αξιώσεις στο γήπεδο. Αφήνοντας στο τέλος την διοίκηση την οποία θερμά παρακαλώ να πάει στο καλό και να αφήσει σε νέους ανθρώπους με όραμα και όρεξη να διεκδικούν τα συμφέροντα της ομάδας όπως αρμόζει σε σωματείο αντάξιο του ονόματος της ομάδας. Και όχι της Διχόνοιας αλλά και την καταδικαστέα διαιτησία που έβαλε σκοπό να κάνει οτιδήποτε μπορεί για να αφήσει την ομάδα εκτός Ευρώπης. Υπάρχουν λόγοι πολιτικοί που μόνο κέρδος θα φέρει εάν η Ομόνοια μείνει εκτός Ευρώπης. Σιγά σιγά θα φανεί το τι λέω.