Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Ξεπεσμός Σε Όλους Τους Τομείς

Αναγνώστης: Ξεπεσμός Σε Όλους Τους Τομείς

opinions-2015a


Αγαπητοί Ομοϊδεάτες,

Με όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στις τάξεις της αγαπημένης μας ομάδας πήρα το θάρρος να βγάλω από μέσα μου όσες σκέψεις έχω για την τραγικότητα της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε. Θα μιλήσω μόνον για τη Διοίκηση και παρακαλώ να με συγχωρέσετε για το κυπριακό στυλ που θα ακολουθήσει.

Διοίκηση

Κύριοι του συμβουλίου έχετε αποτύχει σε κάθε τομέα, γενικώς όπου εβάλετε το χέρι σας εκάμετε το μια καλή και παλιά ανάμνηση, κοινώς εκαταστρέψετε τα πάντα.

Από πού να ξεκινήσω? Από τα όσα γίνονται με τη Θύρα 9? Εκαταφέρετε να φκιερώσετε τα γήπεδα που κόσμο, παένετε μόνοι σας πλέον και αλλο καμιά 1000αρκα άτομα που αρνούνται να καταλάβουν οτι το δράμα που έχουμε για ομάδα εν η Ομονοια. Προκτές με το αποελί ο Βινίσιους έκαμε 2 φάουλ για κίτρινη μες σε 10 λεπτά και τόσο λίο κόσμο είχαμε που οι αποελίστες που εζητήσαν φάουλ υπέρ τους ακουστίκαν παραπάνω που τη σκόρπια διαδήλωση της κερκίδας μας. Ο Μασιάς ο τράουλος δε, ήταν να νιώσει τζιε άσιημα αν του έδειχνε τζιε κίτρινη αφου λαλεί σου τούτοι οι ομονοιάτες εν διαμαρτύρουνται ίντα να του δείξω. Βεβαίως, ευθύνη φέρει και η Θύρα 9 που αντί να σας τα κάμει λιλίτσια τζιε να μεν ξαναπάτε γήπεδο εσείς φκάλει ανακοινώσεις για αποχές.

Όσο αφορά τα απαγορευτικά, ρουκετούες να τα κάμετε τα κ**όχαρτα και να τα βάλετε τζιαμέ που εσιγγάψετε που τα χρόνια που κάθεστε στες καρέκλες του συμβουλίου της Ομόνοιας. Κανένας εν θα πει κανενού οπαδού εν θα ξανάρτεις γήπεδο και πόσο μάλλον εσείς που παίζει η Ομόνοια και θορείτε την που την τηλεόραση αν αθυμηθείτε.

Για το θέμα με τους παίκτες που έχουμε, εν γίνετε οι παίκτες σου να παίζουν αρχική εντεκάδα στο αποελ-Ομόνοια και να μπαίνουν μέσα όπως την θεία τη Μαρία. Πάθος μηδέν, θέληση μηδέν και δύναμη άστα να πάνε. Και στα 2 τελευταία  παιχνίθκια, για μενα ήταν τραγικοί.  Εμείς είμασταν 13 χρονών κοπελλούθκια τζιε εχωριζούμασταν ομονοιάτες – αποελίστες να παίξουμε με 4 πέτρες για πόρτες μες τη γειτονιά τζιε εφέφκαμε ολογαίματοι, μαλλωμένοι συνήθως και περήφανοι για τες φορές που δέρναμε. Σημειώστε οτι ούτε μας επιέρωνε κανένας, αλλά ούτε μας εθόρεν κανένας μόνο το πάθος να λαλούμε εδέραμεν τους αποελίστες, μόνο τζίνο μας εκράτεν. Έσιετε μια μορφή μες τα αποδυτήρια όπως τον Ράουφμαν που μπορεί να τους μιλήσει, να τους πει 2 λόγια  αλλά εσείς τίποτε. Βάρτε τους ένα βίντεο πόσες φορές αδικηθήκαμε μαζί με τες ευκοιλιότητες τόσα χρόνια, ενα βίντεο με δήλωσεις που κάμνουν τωρά που γινήκαμε πελάτες τους τζιε κάμετε τους παίκτες να τρων το γήπεδο. Δέχουμε να τες φάω τζιε που την Ατεπεκ Εργατών αλλά να παίκσω μάππα. Τζιε εν τζαιρός να υπάρξει λίγη πειθαρχεία μες τα αποδυτήρια, ο καθένας κάμνει οτι θέλει, παίζει όπως θέλει τζιε τρώει κίτρινες όπως θέλει. Αλλά, η  selfie  με τους παίκτες μας να τρων τζιε να πίνουν μετά από ήττα μες την τρελλή χαρά, απλά υπέροχη. Έλεος πιον μαζί σας…Εσπάσετε μας.. Κάμετε ένα βήμα μπροστά επιτέλους.

Όσον αφορά παίκτες που φέρετε τζιε εθκιόξετε πριν προλάβουν να δουν την Λύδρας τωρά που έφεξε, αν τους εκάμνετε τζιε μέλη ήταν να σωθεί η Ομόνοια που τζιαιρό. Μεταγραφές που το Youtube κάμνω τζιε γω άμα λάχει. Πόσο πιο αποτυχημένο μπορεί να είναι ένα τμήμα σκάουτινκ.Σηκωστείτε φίετε ως τον ένα τζιε πόξω που το σωματείο μεν ξαναρέκσετε. Η ΑΕΛ έπιασε πρωτάθλημα με παίκτες που ούτε ο μάνατζερ τους εν τους έξεραι. Εσείς λειτουργάτε αντιεπαγγελματικά εδώ και χρόνια, κάμνετε μας ρεζίλι συνέχεια, χαλάτε το όνομα μας τζιε όσοι παίκτες έχουμε τζιε γερατίζουν προτιμούν να παν σε άλλες ομάδες τζιε μάλιστα κάμνουν μας τζιε γιο γιο αμαν παίζουν μαζί μας. Τι να μας πείτε άλλο να μας πείσετε, αντρεπούμαστε να λαλούμε ίντα ομάδα είμαστε. Εκάμετε τον κάθε καημένο να ακούει Ομόνοια τζιε να σκέφτετε οτι μπορεί να πιάει βαθμούς τζιε να ελπίζει. Εσώσαμεν τους ούλους που τη διαβάθμιση πολλές φορές. Μόνο εσείς εν το αντιλαμβάνεστε τζιε είσατε ΟΚ με το ζήτημα.

Όσον αφορά τα άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου. Εκτός που την πετόσφαιρα τζιε τη ποδηλασία που εν αποφάσισε το αποελί να κάμει μπαμ κόμα, στα άλλα όλα συμπεριλαμβανομένου και των ακαδημιών σε κάποιες ηλικίες, η κατάσταση είναι τουλάχιστον τραγική. Τι οργάνωση και πλάνο έχετε να παρουσιάσετε? Ψηλά γράμματα οι όροι τούτοι για λόου σας. Εμείς θκιεβάζουμε ανελλιπώς Μπαμπινιώτη τζιε ξέρουμεν τους?

Για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας τι έχετε να πείτε? Τάχα ερίψετε κάτω το μπάτζετ, πιάνετε παίκτες φτηνούς, πουλάτε άλλους και εν τους αντικαθηστάτε, φκάλετε τα εισιτήρια διαρκείας για του χρόνου που τα μέσα της σεζόν, βρίσκετε σπόνσορες και πλούσιους ομονοιάτες να βοηθήσουν και τόσες άλλες κινήσεις, αλλά κάθε Μάρτη οι εράνοι στα χωρκά και οι συναυλίες εν must. Δυστυχώς ούτε για το λόγο που είπετε οτι αναλαμβάνετε την Ομόνοια δεν κάμνετε. Ήταν ούλα παραμύθκια αλλά το δικό μας παραμύθι εν δίχως τέλος ώσπου συνεχίζετε να είσαστε στα διοικητικά της ομάδας.

Τέλος για το μάρκετινκ της ομάδας. Εβάλλετε αλλού το πήχι εσείς. Μα να πιάνω 17 σεντ την μπύρα? Ε οϊ μπράβο σας. Ο επαγγελματισμος πίσω από τες συμφωνίες που κάμνετε χρησιμοποιώντας το όνομα της Ομόνοιας πραγματικά συγκινεί. Εν έσιετε υπόθεση. Έχει κόσμο άξιο με πτυχία και μάστερ να αναλάβει και να κάμει το μάρκετινκ μας να πετάσει. Οι άλλοι κτίζουν γήπεδα, οι άλλοι μουσεία τζιε εμείς εφκάλαμε κάρβουνα. Μα γα**το γιατί το σκέφτηκε μόνο η Ομόνοια τζιε η Μπάρτσα εν έκαμε έτσι κίνηση ΜΑΤ. Επείδη εν έχουν πρόεδρο να τρώει σούβλα αλόπως!!

Κύριοι του συμβουλίου, τα ψέματα ετελιώσαν!! Είναι καιρός να αφήκετε άλλους πιο ικανούς, πιο επαγγελματίες, με πλάνο και αγνούς σκοπούς να αναλάβουν. Οι εκλογές πλησιάζουν. Ας είναι και την υστάτη πάρτε τη σωστή απόφαση να μην επαναδιεκδικήσετε για το καλό της Ομόνοιας όσο ακόμα υπάρχει!! Συγγνώμη για όσους μπορεί να έθηξα με τα πιο πάνω δεν είχα έτσι σκοπό.

Β. Χ.
Ένας Παντοτινά Άρρωστος Ομονοιάτης!