Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Κύριοι απολογηθείτε…

Αναγνώστης: Κύριοι απολογηθείτε…

opinions-2015a


Βλέποντας ψες (19/5) σκηνές από δελτία ειδήσεων (ΣΙΓΜΑ και ΑΝΤ1 συγκεκριμένα, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάτι και στα άλλα κανάλια) αηδίασα με τον τρόπο που παρουσίασαν τα επεισόδια του Τσιρείου οι δημοσιογράφοι που είχαν την ευθύνη παρουσίασης των ειδήσεων.

Κατόρθωσαν να περάσουν προς το τηλεοπτικό κοινό, ότι οι οπαδοί και των 2 ομάδων μπήκαν στο γήπεδο, με σκοπό τα επεισόδια. Ένα από τα κανάλια ανέφερε ότι κτύπησε από κροτίδα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Καμία σημείωση ότι ο τραυματισμός προέκυψε από την κερκίδα του Απόλλωνα, αφήνοντας να εννοηθεί στην ουσία ότι οι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ κτύπησαν τον ποδοσφαιριστή.

Άφησαν να εννοηθεί ότι μπήκαν και οι οπαδοί μας μέσα στο γήπεδο προκαλώντας στην ουσία από μισού τα επεισόδια. Καμία αναφορά για τα ρεζιλίκια που άρχισαν από το 75′-80′. Καμία σημείωση ότι άνοιξε η πόρτα να μπουν μέσα.
Καλώ τη Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να τοποθετηθεί ζητώντας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να απολογηθούν για τον τρόπο που παρουσίασαν τα γεγονότα.

Όσο για αυτούς που κατηγορούν τους δικούς μας οπαδούς, για ποιο λόγο να “απαντήσουν”/”αμυνθούν”, ε ας τους αφήναν οι δικοί μας να μπουν και πάνω στην κερκίδα, ας τους “άφηναν” να λιντσάρουν και να κτυπήσουν κάποιους από τις 6.000 οπαδούς μας. Τούτο θέλαμε;

Κλείνοντας κύριοι, είναι πασιφανές ότι το μοναδικό γήπεδο που πληροί τα κριτήρια για τελικούς κυπέλλου είναι το Στάδιο ΓΣΠ. Ειδικά όσο οι “ανεύθυνοι” αρμόδιοι δεν μπορούν να διεξάγουν τελικούς κυπέλλου στα υπόλοιπα γήπεδα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το Στάδιο ΓΣΠ, τουλάχιστο μέχρι ανεγερθεί κάποιο άλλο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Κωνσταντίνος