Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Κύριοι του Δ.Σ. απαιτούμε μία εξήγηση

Αναγνώστης: Κύριοι του Δ.Σ. απαιτούμε μία εξήγηση

opinions-2015a


Απαιτούμε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μας εξηγήσουν με ποια λογική ορίστηκε η τακτική εκλογική συνέλευση για το Σάββατο 25 Ιουνίου. Από τη στιγμή που η απόφαση ορισμού πάρθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου θα μπορούσαν να την όριζαν το συντομότερο βάσει καταστατικού για την Τετάρτη 8 Ιουνίου, αλλά λόγω του εργάσιμου της ημέρας, η πιο προσιτή ημερομηνία φάνταζε να είναι για το Σάββατο 11 Ιουνίου.

Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν μας έπεισαν για το αγνό των προθέσεων τους, έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει ένας νέος κύκλος αντιπαραθέσεων στους κύκλους των οπαδών της ομάδας. Το πιθανότερο είναι ότι η ομάδα θα φύγει για προετοιμασία στο εξωτερικό γύρω στις 10 Ιουνίου και θα επιστρέψει πιθανό γύρω στις 22 Ιουνίου. Με βάση τακτικές προηγούμενων χρόνων, είναι πιθανό να δοθεί κάποιο φιλικό 23 ή 24/6. Δεν σκέφτηκαν οι κύριοι ότι αν το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μας βγάλει ενωμένους και ειδικά αν το πρώτο παιχνίδι μας βγάλει ως γηπεδούχους, πως θα καταφέρουν αυτοί οι κύριοι να απορροφήσουν την ένταση και την πίεση που θα μεταφερθεί πάνω στις κερκίδες.

Κύριοι, ακόμη και σε αυτό ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ. Η ομάδα δίνει ευρωπαϊκό αγώνα στις 30 Ιουνίου. Πέντε μέρες μετά τις εκλογές. Κανονίστε κύριοι, βρείτε τα για το καλό της ομάδας μας, μιλήστε με όσους ενδιαφέρονται και επιτέλους δημιουργήστε ένα Συμβούλιο κοινά αποδεκτό. Αν τα φέρετε με τέτοιο τρόπο που η ομάδα δίνει εντός έδρας αγώνα στις 30/6 και ο κόσμος είναι διχασμένος στις κερκίδες τότε μόνο εσείς φταίτε.