Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη με τρία ερωτήματα

Άποψη αναγνώστη με τρία ερωτήματα

opinions-2015a


Μήνας Μάρτιος…Περίοδος όπου οι διοικούντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και συγκεκριμένα ο Κύριος Σεραφείμ, διατυμπάνιζε ότι θα έπρεπε όλοι μας να συνεισφέρουμε για να περάσουμε τα κριτήρια της Ουέφα. Κάθε Μάρτη τα ίδια. ”Δώστε λεφτά να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ” Δύο μήνες μετά, διαβάζω με έκπληξη πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στην ΑΥΣΤΡΙΑ!! Μία από τις πιο ακριβές χώρες για προετοιμασία! Πέρσι και πρόπερσι με τον Καιάφα, η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθούσε να κάνει προετοιμασία στην Βουλγαρία στο Τσέστο Μέλο, αν θυμάμαι καλά για να εξοικονομήσουμε χρήματα και σωστά πράξαμε. Φέτος τι συνέβηκε? Ξοφλήσαμεν τα χρέη μας και το ρίξαμε στις άσκοπες δαπάνες? Απορώ αν χρειάζεται δηλαδή να ξοδεύουμεν 300-450 χιλιάδες ευρώ σε περίοδο οικονομικής συλλογής για μία προετοιμασία των 2 εβδομάδων, η οποία θα μπορούσε να γίνει στην Κύπρο (π.χ. Πλάτρες) ή κάπου στην Γεωργία ή τουλάχιστον σε μία πιο ψυχρή χώρα και πιο φτηνή όπως είναι η Πολωνία ή η Ουκρανία. Απορώ με τι μυαλά οι διοικούντες σκέφτονται και πόσα λεφτά σκορπούν δεξιά και αριστερά.

Δεύτερον! Ο Μάρκος Ράινερ Ράουφμαν είχε μεταβεί στην Λατινική Αμερική για να βρει παίκτες πάλι! Βρήκε κάποιο λαβράκι ή φάγαμεν τα λεφτά του κόσμου πάλι και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ?

Τρίτον! Δύο μήνες πριν εκλιπαρούσε ο Κύριος Δώρος Σεραφείμ για εισφορές! Τελικά δύο μήνες αργότερα πού βρέθηκαν τα λεφτά για να διώξουμε 10 παίκτες και να φέρουμεν άλλους δέκα?? Διότι ήδη έφυγαν 5 παίκτες, αναμένονται άλλοι 4-5 να αποχωρήσουν. Και σε αυτό το σημείο, γιατί έδιωξαν τον παικταρά μας Ζίγκι Μπατιμπάνγκα? Βρήκαν τάχα δικαιολογίες για εξω-γηπεδική ζωή… Εγώ σας λέω και έτσι να είναι, τα γκολάκια του τα έβαζε, τις ντρίμπλες τις έκανε και βασικά ανέβαζε ένα ΕΠΙΠΕΔΟ την ΟΜΟΝΟΙΑ πιο πάνω!! Επίσης μου μαύρισαν τον παικταρά Κριστοβάο Ράμος! Αυτός ο παίκτης τουλάχιστον ήταν αρκετά καλύτερος από τον Κιρμ και στις καλές του βραδιές, έβγαζε μάτια και σέντρες φαρμάκι ακριβείας..! Βρε, βρε τα παιδιά βρήκαν να σκαρτάρουν κάποιους παίκτες (όσους μπορούσαν) για να φέρουν άλλους παίκτες και να πιάσουν μίζες!, επιβαρύνοντας και άλλο το μισθολόγιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με αυτόν τον τρόπο σκάρταραν και τον Μιλόγεβιτς και έφυγεν από μόνος του. Αλλά τον Ασσίς, δεν τον διώχνουν γιατί τον αγαπάει ο κόσμος.

Τελικό συμπέρασμα: Τα κριτήρια Μαρτίου, είναι απλά ακόμα ένα παραμύθι του Σεραφείμ, αφού όσα τους δώσεις τα σκορπάνε αλύπητα, για αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ Δεν πρόκειται να ξοφλήσει ποτέ, με τέτοιους φασίστες, τύρανους διοικούντες.

Με εκτίμηση, Αναστάσιος.