Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη: ΟΛΟΙ φταίμε

Άποψη αναγνώστη: ΟΛΟΙ φταίμε

opinions-2015a


· Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. (έτσι ξεκινάς να μιλάς ρε παλικάρι που μου παριστάνεις και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, μάθε να χάνεις πρώτα, γιατί μόνο τούτο κάμνουμε).

· Είμαι 30 χρονών με αυτά που διαβάζω για την μεγάλη δόξα που ΕΙΧΕ η ομάδα μας και όλοι την επικαλούμαστε κατά καιρούς το μόνο σχόλιο που αρμόζει για το χθεσινό παιχνίδι είναι Ντροπή μας που χάσαμε τον τρόπαιο (γιατί η Ιστορία γράφεται ΜΟΝΟ με τρόπαια και νομίζω ερέξαν μας κάποιοι). Σχόλια του τύπου: επεισόδια, έβαλε φωτογραφία ο τάδε στο Facebook, δεν έκανε καλές αλλαγές ο προπονητής δεν θα τα βλέπατε ποτέ την δεκαετία του 80′. Αυτό θα πει αλλάζει το DNA μας. Ασχολούμαστε πριν το ματς αν εκαμε χειρονομία ο ένας και αν θα τιμωρηθεί, αν είπε ο πρόεδρος τους το ένα ή το άλλο, ότι σημαίνει κάτι το ότι μπαίνουμε ανελλιπώς στην εξάδα, για συμβόλαια, για χίλιες δύο.. εκτός από την ουσία.

· Η ουσία είναι ότι δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν και δεν θα γίνουμε σύντομα. Συνειδητοποιήστε το όλοι για να ξεκινήσει η δουλειά προς ένα στόχο (είναι αυτονόητος).

· Ρίχνεις κύριε φωτοβολίδες μέσα από την ανατολική σε ευρωπαϊκό ματς χαλάς την ροή των παιχτών σου, αποκλείεσαι τελικά τρως και το πρόστιμο σου. ΟΚ ο κάθε ένας έχει δικαίωμα στην ηλιθιότητα. Έκαμες το κύριε μάλιστα, τσίμπα τον πανίβλακα και δεν θα ξανά μπει γήπεδο ποτέ, ΤΕΛΟΣ.

· Φέρνεις κύριε παίχτες και παίζουν 10 λεπτά (Perez, Cabral) από ότι φαίνεται εν σου περνά να φέρνεις παίχτες. ΕΦΙΕΣ. Ο manager τους από ότι φαίνεται κάμνει καλά την δουλεία του και φέρνει έσοδα στην πουγκα του. Γιατί εν τον εργοδοτούμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού του περνά να φκάλει λύρες τις οποίες εμείς δεν έχουμε;

· Όταν παίζαμε με τον Άρη μετά το ματς με το αποελ, και ήμασταν στο γήπεδο 10 ψόριες (για τα δεδομένα της ομάδας μου όπως την έβλεπα τον καιρό του Γερμανού), αποφάσισα να ανανεώσω το season μου, έστω και αν έλεγα πως ήταν τα χρήματα που έκλαψα περισσότερο μέσα στην χρονιά. Και το έκαμα χωρίς να το σκεφτώ δευτερόλεπτο. (κύριοι της διοίκησης ο άλλος που πιάνει season και περιπαίζεις τον με την διαχείριση των χρημάτων που σου δίνει και αγοράζεις παίχτες, και δεν τον προστατεύεις από τους ανεγκέφαλους που έχουμε και εμείς προφανώς και χάνει ματς λόγω τιμωρίας της έδρας, δεν είναι ρίφι, το κάνει ναι για την ομάδα του αλλά έχει και όρια).

· Αν ευσταθεί ότι φεύγει ο Αντώνης χωρίς ανάλυση μεγάλη, πρέπει να φύγουν 15 με 20 παίχτες από την ομάδα μας. Όχι ότι είναι ο Buffon αλλά αν δεν είναι η πρώτη είναι μέσα στις τρείς καλύτερες σου αλλαγές και ΚΥΡΙΟΣ έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα με αυτό (το να είναι αλλαγή), το απολαμβάνει και βοηθάει και τους μικρούς αυτό ψυχολογικά. Βάλε άλλο παίχτη εντεκάδας 30 που τα 35 ματς της χρονιάς πάγκο να δούμε αν θα σου παίξει σαν τον Αντώνη.

· Με βάση το ποιο πάνω πρέπει να αγοράσουμε 15 παίχτες τουλάχιστο. Φυσικά είναι κάτι το οποίο κάνουμε τα τελευταία 10 σχεδόν χρόνια και φυσικά όπως είδαμε απέδωσε ευεργετικά για την ομάδα μας γιατί βαρεθήκαμε να σηκώνουμε τρόπαια, πιαστήκαν τα χέρια μας. (κορμός προηγούμενης χρονιάς, τι είναι αυτό, τρώγεται;)

· Επίσης με βάση τα πιο πάνω ο Νταμπίζας εκτός που παίχτες και προπονητή, ενημερώστε τον, ότι πρέπει να βρει και επενδυτή να τους πληρώνει.

· Πρέπει οι οπαδοί να φέρουν τα μίλια τους να μεν κάμνουν καρακιοζιλίκια που έχουν συνέπειες στην ομάδα.

· Πρέπει όποιος γράφει σε μέσα ενημέρωσης να φιλτράρει 38 φορές το τι γράφει γιατί διαμορφώνει άποψη. (Το: «καταφέραμε να μπαίνουμε ανελλιπώς στην εξάδα» ήταν μια παρωδία. Μετατρέπεται την ομάδα σε Νέα Σαλαμίνα και Παραλίμνι και μετά έχετε και πρόβλημα που αξιώνουν πόντους στα μεταξύ μας ματς τούτες οι ομάδες).

· Καλά για την διοίκηση τι να γράψω ελπίζω οι καινούργιοι να τα καταφέρουν και σε άλλους τομείς.

· (Είμαι Λευκωσιάτης και δουλεύω Λεμεσό το αποελι πρώτο πάει τα καλά γενικά στην ευρώπη με τον Α ή Β τρόπο εν τζιαμέ) γενικά όσες φορές ήρθα Λευκωσία, είδα αλόπος 5 παίχτες του αποελ σε καφέ ή club την τελευταία πενταετία και τουλάχιστο 15 δικούς μας. Πίνουν χάπια; Πάουν καλά; Ζω σε παράλληλο σύμπαν; Και ο Γερμανός έπινε τσιάρο αλλά εβαλέ και 30 γκολ και εβούραν και όπως το καμίνι να καλύψει πίσω στην άμυνα. Εφίετε και εσείς σπίτι σας.

· Και κάτι τελευταίο αν πρέπει να φίει ο Ζιγκι επειδή τραυματίζεται συχνά, ο Χριστοφή απαγορεύεται να ξανά παίξει μάπα (και θα βγει και εγκύκλιος της FIFA για τούτο).

· Και ακόμα κάτι πας το τελευταίο, για εσάς που γράφεται. Γράφατε το Ιανουάριο ότι κάποιος παίχτης μας πρέπει να φύγει επειδή είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς (δεν θυμάμαι ποιος), και γράφεται ταυτόχρονα ότι πρέπει να έρθει πίσω ο Ατράντε ο οποίος παίζει ξύλο μαζί με άλλους 2-3 για να φκει δεύτερος πίσω από τον Πατσατζόγλου στο TOP 5 τον πιο πήλινων παιχτών που εφέραμε ποτέ στην ομάδα μας. ΕΛΕΟΣ.

· Πόσα να σας πω, πόσα μας εκάμετε ΟΛΟΙ. Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω. ΟΛΟΙ φταίμε ΟΛΗ πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις. ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ.

Πάλι με χρόνια με καιρούς Α.Κ.