Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη αναγνώστη για προβληματισμούς και αποφάσεις

Άποψη αναγνώστη για προβληματισμούς και αποφάσεις

 


Αγαπητοί φίλοι,

Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητά μέλη του συμβουλίου.

Ονομάζομαι Χρίστος Γρηγορίου και είμαι ένας γνήσιος ομονοιάτης παρακολουθώ ανελλιπώς τα παιγνίδια της αγαπημένης ομάδας μας και είμαι μέλος χρόνια στο ποιο λαοφιλές σωματείο της Κύπρου.

Είναι καιρός να τολμήσω να πω κάποια πράγματα που ίσως κάποιοι να τα γνωρίζουν αλλά να μην έχουν το θάρρος να τα πουν. Όμως επειδή τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν πρέπει πριν να είναι πολύ αργά να τα πω και μακάρι να κάμνω λάθος η κάποιοι να τα ακούσουν και να προβληματιστούν άμεσα παίρνοντας και τις ανάλογες αποφάσεις.

Το συμβούλιο μας (πρώην και νέο ) κατάφερε διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να δώσει δωρεάν, η αν θέλετε να χάσει και μάλιστα τους περισσότερους σε εχθρικά στρατόπεδα όλα τα βαρετά χαρτιά που είχε, με λάθος χειρισμούς, άκαιρες αποφάσεις, ετεροχρονισμένο ενδιαφέρον, και πάει λέγοντας. Γνωρίζω για τον καθένα ξεχωριστά ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει το σωματείο μας. Θα ακούσετε ότι ο όλοι ήθελαν να φύγουν.

Δεν μας λέει κανένας την αλήθεια και δεν αναλαμβάνει κανένας την πολύ κακή διαχείριση που έγινε για τον κάθε ένα χωριστά.

Στάθης Αλωνεύτης, Εφραίμ , Σκέμπρι, Ασσις, Ρούνιε, Μπρανέσκου, Οικονομίδη, Ασσις και δεν ξέρω τι άλλο έμεινε να δώσει (χαρίσει).

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για όσους θυμούνται ήταν ένα σωματείο που έκανε πρωταθλητισμό έπαιρνε τίτλους διεκδικούσε ότι ήταν μπροστά της. Άρα είχε το πνεύμα του νικητή του πρωταθλητή και του τιτλούχου.

Ελπίζω να προσέξατε σε τι χρόνο μιλώ. Τότε που έψαχνε για προπονητές με νοοτροπία βγαλμένη μέσα από τίτλους για παίκτες με βιογραφικό γεμάτο από τίτλους.

Τα τελευταία χρόνια ψάχνουμε προπονητές και παίκτες με νοοτροπία να κρατούν στη ζωή ομάδες που κόντευαν να κλίσουν το κατάστημα να γλυτώσουν την διαβάθμιση. Αν θέλετε μπορώ να τα τεκμηριώσω όλα αυτά.

Αποτέλεσμα να χαίρονται και οι του συμβουλίου μας ότι βγήκαμε Ευρώπη μπήκαμε στους από πάνω έξη και από σπόντα θα βγούμε Ευρώπη και να χαρές και να πανηγύρια.

Ας αρχίσουμε από εδώ. Αλήθεια τι περγαμηνές έχει ο σημερινός μας προπονητής, τι συστήματα εφάρμοζε στις ομάδες που δούλεψε.(Αμυντικά η επιθετικά) Πόσες νίκες έχει στο ενεργητικό του σαν προπονητής και τι νοοτροπία τον διακατέχει?

Τα ίδια ερωτήματα θα θέσω και για τους παίκτες που ο κύριος Νταμπίζας μας έφερε. Από ποιες ομάδες ήρθαν και τι νοοτροπία έχουν? (δεν λέω για όλους αλλά για το 90%)

Σύστημα, χωρίς συζήτηση 4-4-2. Αλήθεια με ποιους δύο? Είναι σεντερ φορ ο Σιέριταν? Το μάθαμε και αυτό.

Και αφού δεν του βγήκε στο πρώτο παιγνίδι με τα λαχματζού, στην παράταση άλλαξε και βάλαμε 4 τέρματα. Γιατί επανήλθαμε στο επόμενο παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε πάλη σε 4-4-2. Αλήθεια ποιος δεν ξέρει άλλο σύστημα, οι παίκτες μας η ο προπονητής μας. (το πρόβλημα είναι ότι ο άλλος που θα έρθει, διότι αργά η γρήγορα θα έρθει, θα έχει τους παίκτες για κάτι άλλο η θα μείνουμε έτσι και πλήρωνε παλαβέ ομονοιάτη για να φέρουμε άλλους παίκτες. )

Ρε παιδιά μια και μιλάμε για παίκτες αλήθεια πόσα παιγνίδια μας έπαιξε αυτός ο Μπαντιμπάγκα? Σε πόσα ντέρμπι έπαιξε και πόσα τέρματα έβαλε? Αυτός ο Φλορέσκου βρείτε μου ακόμα έναν εκτός του συμβουλίου μας που πιστεύει ότι είναι παίκτης με ηγετικά προσόντα με νοοτροπία πρωταθλητή και τρέχει ακατάπαυστα ζητώντας μπάλα μέσα στο γήπεδο. Α ξέχασα πέστε μου για τους δύο αριστερούς μπακ που πήραμε αλλά εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε τον Μαρκάσα. Αλήθεια γιατί τους πήραμε? Και ξάφνου βλέπουμε πρόβλημα στο δεξιό μπακ. (Καρλίτος) παίκτης που στην ΑΕΛ ήταν αριστερός μπάκ και εμείς τον βαφτίσαμε πολυθεσίτη σε κάθε αγώνα. Άκου

Παίζει δεξί μπάκ, να καλύπτει το δεξί χάφ και να εξελίσσετε σε δεξί εχτρέμ. Αν παρόλα αυτά κάνει λάθος στις επιστροφές του δεν μας κάμνει και πρέπει να τον αλλάξουμε. Για όνομα του θεού.

Και ακόμα έχει. Ο εκπρόσωπος μας και όχι μόνο όλοι μαζί διατυμπανίζουν ότι κτίζουμε ομάδα για όλο το πρωτάθλημα το κύπελλο και ότι έχει μέχρι τα τέλη του Μαΐου. Αλήθεια ο Ασσις δεν μας κάμνει για το πρωτάθλημα?

Έχουμε πολλούς που τρέχουν 93 δημιουργικά λεπτά . Α ναι ξέχασα έχουμε Φλουρέσκου και Φυλακτού.

Εν κατακλείδι έτσι για να καταλάβετε την κατάντια μας. ΟΙ καλύτεροι μας παίκτες φέτος, είναι οι περσινή δεύτερη επιλογή. Ούρσουλιτς, φυλακτού, Ρουσιάς, Φλουρέσκου. Φανταστείτε τι χάος υπάρχει πίσω.

Α τώρα που είπα Ρουσιάς . Αλήθεια τι πρέπει να κάμει ο άνθρωπος για να κερδίσει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Ξέχασα είναι επιθετικός και ο φίλος μας είναι του συστήματος για να μην τρώει πίσω τέρμα, η αν φάει να είναι λίγα. Δεν τον ενδιαφέρει για το αν πρέπει να βάλει. Εξάλλου μας το είπε και στη συνέντευξη του και τον στήριξε και ο φίλος του ο Κύριος Ντανπίζας . Αν Έκαμνε αλλαγή για να βάλει και έτρωγε?? Για όνομα του θεού. Αυτοί θα μας κάμουν ομάδα με νοοτροπία νικητή.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε η διαβάσετε καλύτερα και αν ενδιαφέρετε κάποιος ας το δήξει με πράξεις.

Χρίστος