Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη Αναγνώστη: Το pool party αναβάλλεται για ευνόητους λόγους

Άποψη Αναγνώστη: Το pool party αναβάλλεται για ευνόητους λόγους

 


Θέλω να είμαι σύντομος και σαφείς ακουμπώντας την ουσία των πραγμάτων ως έχουν μετά από ακόμη ένα οδυνηρό αποκλεισμό. Από τη Πέμπτη το βράδυ ο Πράσινος Λαός γνωστός για την παρορμητικότητα του, ακολουθώντας το συναίσθημα του και αγνοώντας τη φωνή της λογικής, άρχισε να τα βάζει με τους πάντες (τεχνικό διευθυντή, προπονητή, παίχτες κτλ).

Αυτό που όλοι κατανοούμαι είναι η ανάγκη για να χτίσουμε μια νέα ομάδα σε γερές βάσεις. Αυτό που δεν κατανοούμαι οι περισσότεροι είναι ότι, χτίσιμο νέας ομάδας με ευρωπαϊκή πορεία και επίσημα παιχνίδια από τον Ιούνιο είναι δύο πράγματα που δεν συνάδουν. Είναι σα να ξεκινάς να χτίζεις στις αρχές Ιουνίου ένα πολυτελές ξενοδοχείο είκοσι ορόφων και να ανακοινώνεις σε ένα μήνα τη διεξαγωγή pool party στο roof garden στον τελευταίο όροφο. Όταν παρέρθει ο μήνας, το party αναβάλλεται γιατί όπως ήταν λογικό το χτίσιμο βρίσκεται ακόμη στο πέμπτο όροφο.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας πέφτει στη δίνει ενός φαύλου κύκλου. Ο κύκλος αυτός αρχίζει με το να τερματίζει η ομάδα τέταρτη με πέμπτη. Ξεκινά επίσημες υποχρεώσεις από τον Ιούνη. Βιάζεται να κλείσει παίχτες για να στελεχωθεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι παίχτες να είναι μέτριοι και η ομάδα να μη μπορεί να δεθεί ακόμη και με τους μέτριους. Έρχεται φυσιολογικά ο αποκλεισμός, τον οποίο κρατούν ως βάρος για όλη τη χρονιά, ξεκινά η σεζόν και παράλληλα συνεχίζεται και ο φαύλος κύκλος.

Καταλήγοντας θέλω να συστήσω σε όλους μας ηρεμία. Η προσπάθεια για χτίσιμο μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας δεν έχει καμιά σχέση με τον αποκλεισμό. Ειδικά είδαμε ότι οι καινούργιοι παίχτες από τη μέση και μπροστά έχουν ποιότητα και είναι βέβαιο ότι με τη πάροδο του χρόνου θα βελτιώνονται. Οι καινούργιοί στην αμυντική γραμμή δεν μπορούν να κριθούν ακόμη. Είναι αδύνατον να κρίνεις ένα παίχτη που μπαίνει για πρώτη φορά στην ομάδα σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Νταμπίζας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει τουλάχιστον ακόμη τρεις παίχτες στο ρόστερ, άρα πολλά μπορούν να αλλάξουν.

ΗΡΕΜΙΑ – ΠΙΣΤΗ – ΣΤΗΡΙΞΗ
Σ.Σ