Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ανακοίνωση Θύρας 9 Αθήνας

Ανακοίνωση Θύρας 9 Αθήνας

g9-athens


Μετά από τον αγώνα με την βρωμιά του κυπριακού ποδοσφαίρου που τη γλύτωσε από λεπτομέρειες η επόμενη αγωνιστική βρίσκει την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται στο εξοχικό μας με τα πουλερικά από την Αμμόχωστο. Είμαστε σίγουροι ότι τα αδέρφια μας που θα βρίσκονται στο γήπεδο θα κάνουν για μια ακόμη φορά μαθήματα οργανωμένης κερκίδας στους μαθητές οπαδούς της ανόρθωσης.

Εμείς, οι ξενιτεμένοι ΟΜΟΝΟΙΑτες από όλες τις περιοχές της Αθήνας μαζευόμαστε στο οίκημα της Προοδευτικής στους Αμπελόκηπους την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου η ώρα 18:00 για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε μία πράσινη παρέα τον αγώνα στηρίζοντας επίσης οικονομικά το κλιμάκιο της Αθήνας.
Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών για το κλιμάκιο μας (20 ευρώ, 15 ευρώ εγγραφή και 5 ευρώ λαχνός ενίσχυσης του κλιμακίου με κλήρωση στις 19 Ιανουαρίου 2013 με δώρο που θα ανακοινωθεί αργότερα).

Ο κυριότερος σκοπός του κλιμακίου μας είναι η συσπείρωση του ΟΜΟΝΟΙΑτικου κόσμου στην Αθήνα και πιστεύουμε ότι με το άνοιγμα ενός δικού μας χώρου, ενός οικήματος που θα παρακολουθούμαι όλοι μαζί τους αγώνες σε μια πράσινη, ΟΜΟΝΟΙΑτική ατμόσφαιρα, θα γίνει πραγματικότητα. Γι’ αυτό η βοήθεια από ΟΛΟΥΣ είναι απαραίτητη και ευπρόσδεκτη για πραγματοποίηση αυτού του σκοπού όσο γίνεται νωρίτερα.

PRE-GAME: Όπως και την περασμένη βδομάδα έτσι και αυτό το Σάββατο η ώρα 9 το βράδυ στο οίκημα της προοδευτικής στους Αμπελόκηπους σε μια μοναδική πράσινη ατμόσφαιρα θα μαζευτούμε για να περάσουμε το βράδυ πριν από τον αγώνα της ομάδας όσο καλύτερα γίνεται. Μουσική, συνθήματα και ποτό θα κάνουν την βραδιά μας μαγική στηρίζοντας έτσι οικονομικά και το κλιμάκιο μας.
Γιατί το να κάνεις pre-game πριν τα παιχνίδια για να πάεις γήπεδο σε φτιάχνει και σε πωρώνει. Το να κάνεις pre-game στη ξενιτιά ενώ ξέρεις θα δεις το παιχνίδι από το κουτί σε κάνει πραγματικό οπαδό.

ΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΩ ΞΑΝΑ, ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ..

ΘΥΡΑ 9 ΑΘΗΝΑΣ
SINCE 1999

ΤΗΛ: (0030) 210-6454100