Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κομάντο Τσαγγάρης σε δράση

Κομάντο Τσαγγάρης σε δράση

sak_8783


Είναι κομάντο, είναι το κρυφό τους χαρτί, είναι εκεί όποτε τον χρειαστούν! Ο Τσαγγάρης έπιασε από το χεράκι το Αποέλ και το οδήγησε σε άλλη μια νίκη, Tsaggaris style. Μια απλή φάση, εύκολη. Πέναλτι και κόκκινη σε αμυντικό του Αποέλ. Ο Τσαγγάρης όμως ήταν σε αποστολή. Ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει και το έκανε. Συγχαρητήρια κ. Τσαγγάρη, συγχαρητήρια κ. Ρέικβαρτ, συγχαρητήρια κ. Κουτσοκούμνη! Το Αποέλ σας δεν έχασε βαθμούς!

Λοιπόν, δεν τίθεται θέμα, οποιοσδήποτε διαιτητής κι αν έκανε αυτό το “λάθος”, με το τέλος του παιχνιδιού και αφού έβλεπε το ριπλέι, θα έπρεπε να πάει να παραδώσει τη σφυρίχτρα. Ο Τσαγγάρης και οι όμοιοι του όμως, δεν έχουν τσίπα, δεν αισθάνονται τύψεις, μάλλον το αντίθετο. Περήφανος θα αισθάνεται υποθέτουμε, που βοήθησε την αγαπημένη του ομάδα.

Άντε, τη Δευτέρα να παίξει και η Α(ποέλ) Ε(κ) Λ(εμεσού) με 12 παίκτες και θα είναι ένα υπέροχο τριήμερο για την ΚΟΠ και τη διαιτησία. Αργότερα απόψε, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε βίντεο με την ανεκδιήγητη απόφαση του Τσαγγάρη. Λέμε θα προσπαθήσουμε, γιατί ξέρουμε κανάλια που θα εξαφανίσουν τα ριπλέι.