Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Άλλη μια φορά, δυο μέτρα και δυο σταθμά

Άλλη μια φορά, δυο μέτρα και δυο σταθμά

0img_4447


Δεν νομίζουμε να υπάρχει κανείς που δεν θυμάται, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρσι είχε παραπεμφθεί στη δικαστική και είχε τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο, γιατί οι οργανωμένοι οπαδοί της, η ΘΥΡΑ 9 είχαν εκδώσει ανακοίνωση που θεωρήθηκε εμπρηστική. Η τότε ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 9, περιείχε ένα σωρό επιχειρήματα και ερωτήματα, τα οποία οι αρμόδιοι αγνόησαν επιδεικτικά και επέλεξαν να βάλουν άλλο ένα καρφί στο σώμα της πληγωμένης ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προκαλώντας έντονα την κοινή γνώμη.

Τι γίνεται όμως, όταν γαλαζοκίτρινοι οπαδοί βγάζουν πραγματικά εμπρηστικές δηλώσεις, χωρίς το παραμικρό επιχείρημα, με στυγνές απειλές κατά του πρωταθλήματος και της σωματικής ακεραιότητας όσων το απαρτίζουν; Απολύτως τίποτα! Αυτοί φαίνεται έχουν ασυλία! Χθες οι οπαδοί του Αποέλ, επειδή θεωρούν πως η ομάδα τους αδικήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ (σε ένα ματς που ακυρώθηκε καθαρό γκολ της ΑΕΚ και χαρίστηκαν 2 κόκκινες στο Αποέλ), εξέδωσαν την εξής..αθλητοπρεπέστατη ανακοίνωση:

“ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΩΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ”.

Τα αδέρφια τους της ΑΕΛ, φρόντισαν να απαντήσουν στο ίδιο μήκος κύματος, απειλώντας και αυτοί με τη σειρά τους:

“Τα περί διαιτησίας παίζουν πρώτο πλάνο εδώ και καιρό και όλος ο φίλαθλος κόσμος απορεί. Έτσι για να τελειώνουμε… Αν χάσει η Α.Ε.Λ. μας, τη Δευτέρα, λόγω διαιτησίας δεν θα φύγει ΚΑΝΕΝΑΣ από το Τσίρειο”.

Πού είναι ο κύριος Βρυωνίδης, επικεφαλής πειθαρχικός εισαγγελέας της ΚΟΠ; Πού είναι τώρα ο κύριος Ανθούλης Μυλωνάς, γενικός διευθυντής της ΚΟΠ; Πού είναι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης; Μήπως αυτοί οι κύριοι είναι ευαίσθητοι στις ανακοινώσεις μόνο όταν είναι να πλήξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ; Ούτε καν ένα αρμόδιο να καταδικάζει τις απειλές δεν ακούσαμε ακόμα! Είναι όλοι εξαφανισμένοι, βλέπετε έρχονται και εκλογές και οι μαστόροι δεν θέλουν να κακοφανιστούν οι ψηφοφόροι!

Απειλές ξεκάθαρες. Επιχειρήματα πουθενά. Μέσω ανακοινώσεων στην ουσία λένε πως αν χάσουν οι ομάδες τους θα θρηνήσουμε θύματα. Και οι αρμόδιοι ΠΟΥΘΕΝΑ. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον Χατζηλιασή και τον Τάκη Αντωνίου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Αχ ρε ΟΜΟΝΟΙΑ, αν ήσουν αυτή που έπρεπε, όλους αυτούς θα τους πατούσες σαν μικρά σκουλήκια.