Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Λυπούμαστε”

“Λυπούμαστε”

court-hammer


Σύγχυση προκάλεσαν χθες τα μέλη του εφετείου όταν ανακοίνωσαν πως η απόφαση της Δικαστικής για την υπόθεση Ρούι Μιγκέλ είναι άκυρη και πως θα πρέπει να εξεταστεί εκ νέου από το δικαστικό σώμα της ΚΟΠ. Τα μέλη του εφετείου θεωρούν πως η σύσταση της Δ.Ε. ήταν παράτυπη μετά και την παραίτηση ενός μέλους της. Αυτό γέννησε πολλά ερωτήματα για το τι γίνεται με τις υπόλοιπες αποφάσεις που λήφθηκαν από την Δ.Ε. (πρόστιμα σε ΟΜΟΝΟΙΑ, αποκλεισμό σε Αλέξα, χάδι σε Ρονγκάτο κλπ).

Τελικά η απάντηση ήρθε νωρίς το πρωί στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ. “Όλες οι υπόλοιπες αποφάσεις θεωρούνται νομότυπες αφού δεν εφεσιβλήθηκαν”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δικαστικού σώματος, το οποίο αναβάλει την σημερινή (8/11) συνεδρία μέχρι την συμπλήρωση της κενωθείσας θέσης από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (σε τακτική του συνεδρία την ερχόμενη Τρίτη, 13.11.2012).

Η ανακοίνωση της Δικαστικής κλείνει με το εξής:

“Λυπούμαστε για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, η οποία οφείλεται σε παραίτηση μέλους της Δικαστικής Επιτροπής, η οποία υπενθυμίζουμε ότι έγινε μετά από αφόρητες πιέσεις που δέχθηκε και απειλές από τρίτους για να τοποθετηθεί στην απόφαση του με συγκεκριμένο τρόπο”.