Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κλείνει η Νότια μετά την επίθεση στον Ποτέ

Κλείνει η Νότια μετά την επίθεση στον Ποτέ

pod-omonia-apoel87


Κλείσιμο της Νότιας κερκίδας για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι η τιμωρία για το Αποέλ για την ρατσιστική επίθεση των οπαδών του στον Μίκαελ Ποτέ. Πλέον σε κάθε νέα παράβαση θα τιμωρείτε με διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και χρηματική ποινή τουλάχιστον 50.000,00 ευρώ. Όλα αυτά εάν φυσικά καταγραφούν στο μέλλον από τους παρατηρητές.

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:
(γ) για ανάρτηση πανό και/ή συμβόλου ρατσιστικού περιεχομένου κατά παράβαση του άρθρου 11 (10 (α) και (β) ως επίσης και για αναφώνηση ρατσιστικών συνθημάτων
Απόφαση: Κλείσιμο της Νότιας κερκίδας του Σταδίου ΓΣΠ για έναν εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο.

Όπως αναφέρει ο Πειθαρχικός Κανονισμός: Σε περίπτωση που το ίδιο Σωματείο τιμωρηθεί για παράβαση του παρόντος άρθρου (αναφορικά όμως με ρατσιστικά μηνύματα) πέραν της μια περίπτωσης, ακολούθως για κάθε νέα παράβαση θα τιμωρείτε με διεξαγωγή αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και χρηματική ποινή τουλάχιστον 50.000,00 ευρώ. Η Δικαστική Επιτροπή σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο αδίκημα (πέραν των δύο που προβλέπονται πιο πάνω), τιμωρεί το Σωματείο με περισσότερους από ένα αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και/ή απαγόρευση χρήσης σταδίων και/ή κατακύρωση αγώνα και/ή αφαίρεση βαθμών και/ή αποκλεισμό από την διοργάνωση.