Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Υπογράφτηκε το Πρωτόκολλο αδελφοποίησης

Υπογράφτηκε το Πρωτόκολλο αδελφοποίησης

 


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Γυναικών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας αναφέρει πως υπογράφτηκε το Πρωτόκολλο αδελφοποίησης με τις “Βυσσινί Αμαζόνες”. Μάλιστα οι κοπέλες των δύο συνδέσμων παρακολούθησαν μαζί το νικηφόρο ντέρμπι με την Ανόρθωση, ενώ τις προηγούμενες μέρες πραγματοποίησαν αρκετές επισκέψεις στο νησί. Η ανακοίνωση:

Η επίσκεψη στην Κύπρο του Γυναικείου Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ Λάρισας «Βυσσινί Αμαζόνες», που σκοπό είχε την ολοκλήρωση της Β΄ φάσης αδελφοποίησης του με τον Όμιλο Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας, έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Υπογράφοντας το Πρωτόκολλο αδελφοποίησης οι δύο Σύνδεσμοι έχουν από κοινού δεσμευτεί ότι θα διατηρήσουν δεσμούς, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και γνώσεις, αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας και φιλίας σε όλα τα κοινωνικά και αθλητικά επίπεδα και όπου αλλού αυτό είναι εφικτό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν τους χώρους του Γ.Σ.Π. καθώς επίσης και του προπονητικού μας κέντρου «Ηλίας Πούλλος», όπου τους άφησε άριστες εντυπώσεις.

Κατά τη σύντομη επίσης παραμονή τους επισκέφτηκαν την παλιά Λευκωσία μέχρι το οδόφραγμα, ενίσχυσαν την κερκίδα μας στον αγώνα της ομάδας μας με την Ανόρθωση, ταξιδέψαμε μέχρι την Κακοπετριά και στην επιστροφή είχαν μια σύντομη γνωριμία με τον ομονοιάτη Πάτερ Σάββα στον ιερό ναό του Αγίου Κυπριανού στο Μένοικο. Την τελευταία μέρα της παραμονής τους και κατά την αναχώρησή τους, πήραν μια γεύση από τη πόλη της Λεμεσού.

Η επιτυχία της όλης δραστηριότητας οφείλεται στην ευγενή προσφορά των χορηγών μας, Γ.Σ.Π., Semeli Hotel, Εστιατόριο Αυθεντικές Γεύσεις, Μουσική Σκηνή Εξάντας, Καφεστιατόριο Platinum, Γύρος Σαλονικιός Λακατάμιας και Σταυρού, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους. Ευχαριστούμε επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας, το ΣΥ.ΦΙ Πάφου και Λεμεσού καθώς και τα μέλη του Ομίλου μας που με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τους καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία το έργο μας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Λευκωσία 21 Οκτωβρίου 2016