Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σκέμπρι – Μορέιρα, σημειώσατε “Χ”

Σκέμπρι – Μορέιρα, σημειώσατε “Χ”

schembri-boavista-moreira-estoril


Μονομαχία ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίζονται οι Αντρέ Σκέμπρι και Ζοσέ Μορέιρα, Μποαβίστα και Εστορίλ αντίστοιχα, διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου για την 9η αγωνιστική της Primera Liga στην Πορτογαλία. Οι δύο πρώην πράσινοι ήταν στο αρχικό σχήμα των ομάδων τους και η μεταξύ τους… κόντρα τελείωσε ισόπαλη. Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ματς, με τον Πορτογάλο πορτιέρο να έχει καλές αποκρούσεις, ενώ ο Μαλτέζος δεν βρήκε κάποια ευκαιρία να σκοράρει. Σκέμπρι – Μορέιρα, σημειώσατε “Χ” λοιπόν, με τον πρώτο να αγωνίζεται για 67 λεπτά και το δεύτερο σε όλο το ματς.

Δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:

schembri-boavista

Μέχρι στιγμής, η Μποαβίστα του Σκέμπρι σε εννιά αγώνες μάζεψε 10 βαθμούς και βρίσκεται στο μέσω του βαθμολογικού πίνακα στην 1η κατηγορία της Πορτογαλίας. Ο Μαλτέζος πέτυχε μόλις ένα γκολ έως τώρα (δείτε το πιο κάτω), στην ισοπαλία με την Τσάβες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Από την άλλη, η Εστορίλ του Μορέιρα με οκτώ βαθμούς σε εννιά ματς βρίσκεται μόλις μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Φυσικά ακόμη είναι νωρίς και η διαφορά της 6ης με της 16ης θέσης είναι τέσσερις βαθμοί.

Δείτε το μοναδικό γκολ του Σκέμπρι με τη φανέλα της Μποαβίστα: