Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το γραφείο… μίλησε για Πάμπο

Το γραφείο… μίλησε για Πάμπο

 


Το γραφείο που εκπροσωπεί τον Πάμπο Χριστοδούλου, μετέφερε σήμερα με επιστολή, τις ευχαριστίες του κύπριου τεχνικού προς την ΑΕΛ. Θέλοντας να προστατέψει τον προπονητή, το γραφείο υποστηρίζει πως ο Πάμπος επιστρέφει στους πάγκους από τη νέα σεζόν. Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τι ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστροφή: «Ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου σε συνέχεια της κοινής ανακοίνωσης που εξέδωσαν με την Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια τον Πρόεδρο και την Διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που του έδωσαν να εργαστεί στην ομάδα και να προσπαθήσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της τους οποίους διατηρεί ζωντανούς. Ο Προπονητής μαζί με την ομάδα του επιθυμούν να ευχηθούν κάθε επιτυχία στην Διοίκηση για την ολοκλήρωση και επίτευξη των επιδιώξεων και στόχων τους.

Ο προπονητής θέλει ιδιαίτερα να ευχαριστήσει το μεγαλείο της ομάδας δηλαδή τον κόσμο της ΑΕΛ που αποτελεί την ασπίδα και το δόρυ και να τους καλέσει να μείνουν κοντά στην ομάδα και να στηρίξουν κάθε προσπάθεια για επίτευξη των στόχο της μέχρι το τέλος.

Ο προπονητής και οι συνεργάτες του σ’ αυτό το στάδιο θα ξεκουραστούν και θα εξετάσουν νέες επαγγελματικές προτάσεις και προοπτικές για την επόμενη σεζόν».