Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τέλος ο Πάμπος από την ΑΕΛ

Τέλος ο Πάμπος από την ΑΕΛ

 


Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, ο Πάμπος Χριστοδούλου, έλυσε σήμερα τη συνεργασία του με την ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας: «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Πάμπο Χριστοδούλου και ύστερα από αρκετή συζήτηση για το καλύτερο δυνατό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο, αποφασίστηκε η κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας μας.

Διαψεύδοντας τις οποιεσδήποτε φήμες, τόσο ο Πρόεδρος και η Διοίκηση, όσο και ο προπονητής της ομάδας ξεκαθαρίζουν ότι έγινε από κοινού καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας μια τεράστια προσπάθεια για επίτευξη των στόχων της ομάδας, η οποία πέτυχε ήδη τον ένα που ήταν η είσοδος της στην εξάδα και θα προσπαθήσει πλέον να πετύχει και την έξοδο της στην Ευρώπη, είτε μέσω πρωταθλήματος, είτε μέσω κυπέλλου.

Ως Διοίκηση της ΑΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά του Πάμπου Χριστοδούλου σε όλη τη διαδρομή της θητείας του στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο στην καριέρα του όσο και στην οικογένεια του προς την οποία τρέφουμε ιδιαίτερο σεβασμό.

Η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοικτή για τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Την ομάδα αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο συνεργάτης του Πάμπου Χριστοδούλου Διονύσης Διονυσίου».