Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μην τους κάνετε ούτε τώρα κριτική

Μην τους κάνετε ούτε τώρα κριτική

 


Όταν όλη η Κύπρος έκραξε τους Λόππα και Πετρίδη για τη συνάντηση και κυρίως τη συζήτηση περί “λλίου κουντήματος” ο πρόεδρος της Αλκής πήρε σβάρνα τα ραδιόφωνα και έλεγε πως η συνάντηση έγινε λόγω του ενδιαφέροντος του Αποέλ για το Σεμέδο. Σήμερα ο πρόεδρος του Αποέλ μας είπε κάτι εντελώς διαφορετικό (δεν συνεννοήθηκαν σωστά φαίνεται) αφού δήλωσε τα πιο κάτω:

“Δεν ήταν η μοναδική, προηγήθηκαν ακόμα δύο σε εκείνο το τραπέζι, και ακόμη δύο με άλλους προέδρους σε άλλη πόλη. Μέσω ατόμων, αποτάθηκα και στον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Περιμένω να υπάρξει και με αυτόν συνάντηση, με σκοπό να συζητηθεί το φαινόμενο των κεκλεισμένων των θυρών αλλά και άλλα θέματα που αφορούν όλες τις ομάδες”.

Άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος και όμως κανείς δεν τολμά να τους κάνει κριτική για τα αυτονόητα. Ε, τι να χάσουν τις ξεναγήσεις και τα ταξιδάκια; Για να μην αναφέρουμε πόσο γελοίο είναι το επιχείρημα πως βρέθηκε με τον πρόεδρο της Αλκής για τα κεκλεισμένων. Πότε ήταν η τελευταία φορά που η Αλκή έδωσε αγώνα κεκλεισμένων των Θυρών δηλαδή; Δούλεμμα κανονικό…