Home TOP NEWS Θα μείνουν μόνοι

Θα μείνουν μόνοι

 


Δεν φτάνει που ο κόσμος ήδη έχει γυρίσει την πλάτη στο άθλημα και τα γήπεδα αδειάζουν, η ΚΟΠ θεωρεί ότι με το νέο μέτρο θα εξαλείψει τη βία και θα φέρει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Τη βία που το ίδιο κυπριακό ποδόσφαιρο παράγει, θα την πληρώσει ο απλός κοσμάκης με φακέλωμα.

Όταν τα στημένα παιχνίδια (ας μην μιλήσουμε για κόκκινους φάκελους) είναι συνήθεια, τα ρεζιλίκια με διαιτητές εβδομαδιαία, τα γήπεδα χωράφια, τα εισιτήρια ακριβά και οι ομάδες χρησιμοποιούνται για συσπείρωση των κομμάτων, ποιος προκαλεί τη βία; Και πότε αποδόθηκαν ευθύνες για όλα αυτά τα ρεζιλίκια που βλέπουμε; Και επιτέλους ποιος κάνει αυτά τα ηλίθια σχέδια αστυνόμευσης; Αφού αποτυγχάνουν γιατί δεν παίρνονται κεφάλια; Ή μήπως, λέμε μήπως, τα πλείστα επεισόδια είναι κατευθυνόμενα;

Δυστυχώς δεν είμαστε μακριά από το να θρηνήσουμε θύματα και ίσως μόνο τότε κάποιοι αποφασίσουν για πραγματική εξυγίανση του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μέχρι τότε, θα επιτρέπουν την μετακίνηση οπαδών μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο. Θα είναι σαν να την απαγορεύουν αλλά δεν θα την απαγορεύουν.