Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Να τα θυμάστε το Μάιο

Να τα θυμάστε το Μάιο

 


Ολόκληρη η φίλαθλη Κύπρος, τουλάχιστον το υγιές κομμάτι της, μιλάει σήμερα για την μεγάλη εμφάνιση του Απόλλωνα. Έχουμε εκφράσει ξανά την άποψη πως η ομάδα της Λεμεσού, είναι η καλύτερη στο νησί μας την τελευταία διετία. Όπως είναι καλύτερη φέτος, έτσι ήταν και πέρσι, αλλά δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα γιατί άλλη συγκεκριμένη ομάδα, έχει βοήθειες από την εξωτερική. Γιατί πριν τον Απόλλωνα το πρωτάθλημα πλησίασε και η ΑΕΚ, αλλά συγκεκριμένη ομάδα κέρδισε πέναλτι στα όρθια.

Γιατί λέμε όλα τα πιο πάνω; Όλα τα μέσα που αποθεώνουν από χθες τον Απόλλωνα, καλά κάνουν να θυμούνται όσα λεν και το Μάιο. Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές και κάπου εδώ στο μεταγραφικό ρεπερτόριο του ισχυρού άντρα του κυπριακού ποδοσφαίρου θα μπουν από σημαιάκια του κόρνερ μέχρι διαιτητικά πουλέν. Χθες ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Αποέλ-ΑΕΚ έμεινε στον πάγκο, από όπου και η φωτογραφία. Από δω και μπρος όμως θα κινηθεί ο μηχανισμός (κατά τον Τάκη Αντωνίου), οπότε λέμε ξανά στους δημοσιογράφους, να το θυμάστε αν κληθείτε από τους αρχισυντάκτες σας ξανά το Μάιο να γράφετε για “πανάξιο πρωταθλητή” και τον “θρύλο που σπάει κάθε ρεκόρ”.

υ.γ. Ξέρουμε πολλοί θα μας πουν “αφού εμείς δεν διεκδηκούμε κάτι τι σας νοιάζει, ασχοληθείτε με τα δικά μας”. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει για όλους μας να μείνει ο αιώνιος 1-2 χρονιές μακριά από το πρωτάθλημα, πολύ απλά αδυνατεί να δει τη μεγάλη εικόνα.