Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Απαντήσεις από τους οργανωμένους προς τους… κωλοτούμπες

Απαντήσεις από τους οργανωμένους προς τους… κωλοτούμπες

 


Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, η ΘΥΡΑ 9 αναφέρεται σε κάποιους… κωλοτούμπες όπως τους χαρακτηρίζει. Αναλυτικά:

Η αλήθεια πονά όμως δυστυχώς για εσάς ότι γράφετε δεν ξεγράφεται και η ιστορία έγραψε τους πουλημένους και τους κωλοτούμπες. Δεν είσαστε εσείς σε θέση να μιλάτε για εμάς, είστε μικροί πολύ μικροί για να γράφετε για την πάρτη μας. Εσείς οι ξεφτίλες δεν δικαιούστε να πιάνετε στο στόμα σας εμάς που τα έχουμε βάλει με όλους και με όλα με υπουργούς, κυβέρνηση, κόμματα όλων των αποχρώσεων, με το ποδοσφαιρικό κατεστημένο αλλά και το κατεστημένο μέσα στην ομάδα μας.

Λογικό να αλλάξετε θέμα και να μην απαντήσετε για τίποτα όσον αφορά την στάση σας για την ταυτοποίηση και τους τρομονόμους, λογικό αφού δεν έχετε και τι να πείτε. Εμείς όμως ρε κωλοτούμπες δεν έχουμε πρόβλημα να τα πούμε για όποιο θέμα θέλετε και πριν να σας γράψουμε για τα δικά σας να σας απαντήσουμε και για τον Πάμπο.

Εμείς που λέτε ρε κωλοτούμπες εκεί που φτύνουμε δεν γλύφουμε, εμείς δεν φέραμε τον Πάμπο να μας κόψει την βασιλόπιττα, εμείς δεν τρέξαμε να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί του, εμείς στην συνάντηση μαζί του στις 13/6/2017 δεν πήγαμε να πουλήσουμε υπαλληλίκι αλλά τον βάλαμε να απολογηθεί στον Πράσινο Λαό και ακόμα και αυτό όχι για να γίνουμε φίλοι αλλά για να δεχτούμε να προπονεί την ομάδα μας. Εμείς ακόμα και μετά την απολογία και ενώ δεχόταν την αποθέωση στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού ανά το Παγκύπριο, δεν δεχτήκαμε να παρευρεθεί στις 15/6/2017 στην εκδήλωση στον Κεντρικό αρνούμενοι να τον βάλουμε σπίτι μας. Ακόμα και στο Φεστιβάλ στο Πούλλος στις 7/10/2017 φροντίσαμε να περάσει απαρατήρητος χωρίς καμιά επίσημη αναφορά. Λάθος θέμα διαλέξατε για να μας την πείτε καλύτερα ξεθάψτε καμιά φωτογραφία μας προ δεκαετίας μήπως και καλύψετε τις κωλοτούμπες σας στα παιδάκια που έμειναν να σας ακολουθούν.

Αφού τελειώσαμε με τον Πάμπο ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με την ντροπή των οπαδών με εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη μας και το ότι δεν τους τα χώνουμε καθημερινά για την στάση τους στις μάχες του οπαδικού κινήματος και τόλμησαν να βγάλουν και γλώσσα. Για την πορεία και τις ανακοινώσεις για τον Πετρίδη που το 2011 τον πήρατε «χαμπάρι» και του φωνάζατε ΚΑΤΩ τα χέρια από τον αποέλ και σήμερα τον περιφέρετε από σύνδεσμο σε σύνδεσμο δεν θα ασχοληθούμε, υπάλληλοι και κωλοτούμπες ήσασταν, υπάλληλοι και κωλοτούμπες θα μείνετε μια ζωή. Αλλά ρε ξεφτίλες να γράφετε σε ανακοινώσεις για καθαρά μέτωπα στο θέμα της ταυτοποίησης και να νομίζετε ότι δεν θα πάρετε τις απαντήσεις σας, πάει πολύ.

Ας μιλήσουμε για καθαρά μέτωπα λοιπόν και μετά κλείστε το στόμα σας για πάντα. Εκείνο τον Ιούνη του 2014 που το οπαδικό κίνημα προσπαθούσε να βρει τους τρόπους να αντιδράσει στην εφαρμογή της Κάρτας οπαδού γίνονται οι πρώτες συναντήσεις μεταξύ των οργανωμένων, το παρών τους το δίνουν όλοι εκτός εσείς δείχνοντας μας από την αρχή τι θα αντιμετωπίζαμε μαζί σας. ΑΠΩΝ δεν ήσασταν μόνο από τις συναντήσεις αλλά και από την μάχη στις 2/7/2014 μέσα στην Επιτροπή Νομικών της βουλής όταν ενωμένοι οι οπαδοί τα βάλαμε με βουλευτές, Ιωνά και Κουτσοκούμνη. ΑΠΩΝ και από την διαμαρτυρία των συνδέσμων έξω από την Βουλή στις 3/7/2014, ΑΠΩΝ και από τις κοινές ανακοινώσεις.

Όταν τελικά αποφασίσατε να έρθετε σε συνάντηση των οργανωμένων στις 18/7/2014 ξεκινήσατε από την αρχή τις κωλοτούμπες και το ξεπούλημα του αγώνα. Ενώ στην συνάντηση αυτή συμφωνείτε κοινή ανακοίνωση που θα δημοσιευτεί από τους συνδέσμους και θα καλεί σε Παγκύπριο συλλαλητήριο οπαδών εσείς ανεβάζετε την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα σας και μετά από λίγο την κατεβάζετε. Στην συνέχεια σε μια κίνηση που αποδεικνύει το κόμπλεξ που σας δημιουργήσαμε στους δρόμους της πόλης μας ανεβάζετε ξανά την ανακοίνωση με υπογραφή όλων των συνδέσμων εκτός της ΘΥΡΑ 9. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο Παγκύπριο Συλλαλητήριο στις 22/7/2014 ενώ όλοι οι συνδέσμοι κατεβάζουν στο δρόμο ότι έχουν και δεν έχουν (εμείς 700 άτομα) εσείς κατεβάζετε 50 άτομα με το ζόρι δείχνοντας για ακόμα μια φορά την μη θέληση σας για αγώνα.

Κάπου εδώ αρχίζουν τα καλύτερα για τον σκοτεινό ρόλο που παίξατε στην υπονόμευση του οπαδικού κινήματος. Ενώ στις 10/9/2014 ανακοινώνετε ολική αποχή από τους αγώνες ποδοσφαίρου εν τούτοις στις 6/10/2014 κάνετε την πρώτη κωλοτούμπα και αλλάζετε την απόφαση σας ανακοινώνοντας αποχή μόνο από τα εκτός έδρας. Οι κωλοτούμπες όμως δεν τελειώνουν εδώ, στο τέλος σπάτε εντελώς την αποχή επιστρέφετε και στα εκτός έδρας παιχνίδια και ξεκινάτε να παίζετε τον βρώμικο σας ρόλο. Στις 20/12/2014 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή μπαίνετε στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργείτε επεισόδια κτυπώντας όλα όσα κτίζαμε τον προηγούμενο καιρό αλλά και αφαιρώντας μας και το επιχείρημα ότι τα επεισόδια γίνονται εκτός γηπέδου. Το ίδιο κάνετε και στις 11/1/2014 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αελ γράφοντας τις επόμενες μέρες για ανοικτές πόρτες και για απουσία της αστυνομίας, τα ίδια όσα λέτε και για το φετινό παιχνίδι που στο τέλος μας έφερε την ταυτοποίηση. Ας κρίνει ο κόσμος αν τόσες συμπτώσεις είναι τυχαίες. Η ΘΥΡΑ 9 την συγκεκριμένη χρονιά ανακοίνωσε απόχη από τα εκτός έδρας παιχνίδια και την τήρησε από την 1η μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Αφού ο αγαπημένος σας δικηγόρος και Υπουργός δεν κατάφερε να εφαρμόσει την Κάρτα οπαδού τα πράγματα όσον αφορά την ταυτοποίηση μένουν στάσιμα μέχρι που εμφανίζετε η περιβόητη Loyalty Card. Εδώ είναι που αποδεικνύετε ότι η ξεφτίλα σας σαν σύνδεσμος δεν έχει πάτο. Ενώ στις 10/11/2015 ανακοινώνετε αποχή και ζητάτε κατάργηση της Loyalty Card μετά από συνάντηση με τον Πετρίδη και μετά από ένα απίστευτο ξεπούλημα και τεράστια κωλοτούμπα ανακοινώνετε στις 8/12/2015 λήξη της αποχής και επιστροφή στο γήπεδο. Η μεγαλύτερη μάλιστα ξεφτίλα έχει να κάνει με την συμφωνία που κάνατε με τον Πετρίδη μέσω της οποίας αποδέχεστε την ταυτοποίηση για τον κόσμο του αποέλ φτάνει να «κανονίσετε» τα μέλη του συνδέσμου. Το κάθε αποελίστας και αδελφός δεν υπάρχει εδώ όλοι οι υπόλοιποι εκτός τους συνδεσμίτες να ταυτοποιηθούν και να βγάλουν Loyalty φτάνει να μην χαλάσουν οι σχέσεις μας με τον Πρόδρομο. Αυτοί που ξεπούλησαν τον κόσμο τους και που επίσημα σαν σύνδεσμος δέχτηκαν την ταυτοποίηση έχουν το θράσος να μιλάνε για καθαρά μέτωπα.

Επειδή μακρηγορήσαμε θα κλείσουμε με την μεγαλύτερη σας ξεφτίλα, θα κλείσουμε με την μέρα που μας αποδείξατε με κάθε βεβαιότητα το πόσο ξεφτιλισμένοι είσαστε. Ήταν 13/02/2016 ο Πρόδρομος αφού τα βρήκε μαζί σας και άνετος ταυτοποιούσε τον κόσμο του αποέλ αποφάσισε όπως ταυτοποιούνται και οι αντίπαλοι στα παιχνίδια που ήταν γηπεδούχος. Ανακοινώσεις από μεριάς μας, συναντήσεις, φωνές για το άδικο μέτρο και προσπάθεια να μην ισχύσει έτσι ώστε να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα μας. Τίποτα καμιά ανταπόκριση οπόταν εμείς περήφανα παίρνουμε την απόφαση και απέχουμε από ένα παιχνίδι που καιγόμασταν να πάμε. Την ίδια στιγμή ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ που έχετε το θράσος να μιλάτε για καθαρά μέτωπα, ρε ΑΤΙΜΟΙ που θέλετε να λέγεστε οπαδοί πηγαίνετε και στήνετε κερκίδα κανονικά την ώρα που εμάς οι δικές σας συμφωνίες μας κράτησαν μακριά από τα τσιμέντα.

Αυτοί είστε υπάλληλοι, ξεφτίλες, κωλοτούμπες και μέσα μέσα κανένας οπαδός που αηδιάζει μαζί σας και φεύγει. Κλείνουμε την ανακοίνωση με το σύνθημα που την κλείσαμε στις 9/02/2016 όταν ανακοινώναμε την αποχή μας για τις 13/02/2016.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ – ΟΧΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΥΡΑ 9

Y.Γ – Το Σάββατο δεν απέχουμε απλά αλλά στήνουμε το δικό μας πάρτυ στον Κεντρικό από το μεσημέρι. Να μην μας στερήσουν την χαρά ενός αιώνιου ντέρμπι, να βρούμε τους τρόπους να τους φωνάξουμε είμαστε εδώ και θα επιστρέψουμε στα τσιμέντα που μεγαλώσαμε