Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Εμπρός ΜΜΕ, κάντε τη δουλειά σας

Εμπρός ΜΜΕ, κάντε τη δουλειά σας

Όταν κύριοι των ΜΜΕ δέχεστε για χρόνια να τους παρέχετε τις υπηρεσίες σας, μην εκπλήσσεστε που ήρθε και η μέρα που σας κατσαδιάζουν μέσω ανακοινώσεων επειδή τολμήσατε να γράψετε για ένα εξόφθαλμο λάθος υπέρ τους! Μην ξαφνιάζεστε επίσης που σας ζητούν να κάνετε το άσπρο μαύρο για φάσεις σαν την από κάτω! Το γεγονός πως είχαν το θράσος να βάλουν την πιο κάτω φωτογραφία και να απαιτήσουν από εσάς να πείτε πως αυτό είναι οφσάιντ, είναι αποτέλεσμα των δικαιωμάτων που τους δίνετε εδώ και χρόνια. Εσείς και κυρίως τα αφεντικά σας.


Και ξέρουμε, η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητικογράφων, ακολούθησε αυτό το επάγγελμα γιατί αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τώρα απογοητεύετε που δεν την αφήνουν να κάνει τη δουλειά της. Γιατί αν τους άφηναν να κάνουν τη δουλειά τους, θα ήταν αναγκασμένοι να πουν για τους Βασίληδες, του Μασιάδες, τους Νικήταδες που έρχονται σε κάθε αιώνιο με συγκεκριμένη ατζέντα και μετά ανταμείβονται. Θα ήταν αναγκασμένοι να ζητήσουν από το Αποέλ να απομονώσει τους φασίστες στην κερκίδα του, που αμφισβήτησαν δημόσια το Πολυτεχνείο χωρίς να βρεθεί αθλητικό website να κάνει κριτική. Θα ήταν αναγκασμένοι να πουν για το Στέλιο Νικολάου και τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη. Θα ήταν αναγκασμένοι να γράψουν για τη βρωμιά και τη δυσωδία στην ομοσπονδία, που ετοιμάζει τον Κούμα (ναι αυτόν που φωτογραφίστηκε μέσα από τα ηχητικά στην υπόθεση Παναγή ως εγκέφαλος) για επόμενο πρόεδρο.

Είμαστε πλέον σε αυτό το χώρο 8 χρόνια, ξέρουμε πολύ καλά πως λειτουργεί. Όποιοι γράψουν αλήθειες, θα δεχθούν απειλές, θα φάνε και κατσάδα από τα αφεντικά γιατί οι άλλοι θα τους απειλήσουν πως θα κλείσει η βρύση με τα χρήματα. Για αυτό σε μια εποχή που τα ΜΜΕ πεινάνε και δυο από τα μεγαλύτερα μελετάνε ακόμα και συγχώνευση, στο μόκο θα την βγάλουν όλοι. Και από σήμερα θα αρχίσουν αρθράκια για τον τεράστιο Εμπεσίλιο και τον θρύλο που καλπάζει προς άλλο ένα πρωτάθλημα.

υ.γ. Στα ηχητικά του Παναγή, υψηλά ιστάμενος της ομοσπονδίας καθοδηγούσε τους νεαρούς διαιτητές να αδικήσει τους κούμουνους και να μεν τους φοάται. Και όμως υπάρχει ακόμα κόσμος που θεωρεί πως το θεατράκι που βλέπουμε δεν είναι στημένο. Τελικά αυτό είμαστε σαν κοινωνία, ένα μάτσο όρνεα έτοιμα να πατήσουν επί πτωμάτων αρκεί να γίνει το δικό τους.