Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κατηγορεί Παφιακό και Ανόρθωση για στημένα το Αποέλ

Κατηγορεί Παφιακό και Ανόρθωση για στημένα το Αποέλ

Με χθεσινή του ανακοίνωση, το Αποέλ εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί Παφιακό και Ανόρθωση πως έστησαν το μεταξύ τους παιχνίδι πετόσφαιρας. Η Ανόρθωση έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Παφιακό και συνδυασμό με την ήττα του Αποέλ από την ομάδα μας, άφησε τον αιώνιο μας εκτός τετράδας και στο δεύτερο γκρουπ. Οπωσδήποτε οι κατηγορίες πρέπει να διερευνηθούν από την ομοσπονδία ίσως και την αστυνομία. Το δικό μας μυαλό πάντως πάει σε μια παροιμία με γάιδαρο και πετεινό.


Η ανάρτηση στη σελίδα του Αποέλ:

Το Αποέλ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» με 3-1 σετ για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 5η θέση και θα συνεχίσει στο 2ο γκρουπ, χωρίς να υπάρχει καμία πιθανότητα να κινδυνέψει σε υποβιβασμό.

Δυστυχώς, η ομάδα μας δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και σε συνδυασμό της νίκης της Ανόρθωσης επί του πρωτοπόρου Παφιακού, τερμάτισε στην 5η θέση.

Το Αποέλ έχασε τα δυο πρώτα σετ στις λεπτομέρειες και με τον ίδιο τρόπο μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το 3-1.

Μετα λύπης μας διαπιστώσαμε φέτος ότι στο χώρο της πετόσφαιρας συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Κυριαρχεί χαμηλού επιπέδου ηθική και στοιχημαστισμός. Πολλά συγχαρητήρια στην Πάφο, να ζήσει η Αμμόχωστος.

ΤΑ ΣΕΤ: 26-24, 25-22, 26-28, 25-16