Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Κύπρος το μεγαλείο σου, μέρος δεύτερο

Κύπρος το μεγαλείο σου, μέρος δεύτερο

 


Αφού πρώτα έτρεξαν όλοι να μας πείσουν ότι το “παίζαμε πασούλες και έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός Ευρώπης” ήταν εντελώς αθώο και όσοι το παρεξήγησαν είναι κακοί, είχαμε και νέο “προσκύνημα” από ΜΜΕ που τρέχουν να προστατεύσουν τον πραγματικό τους εργοδότη.

Ο επενδυτής της Πάφου, δισεκατομμυριούχος κ. Ντούμποφ είπε τα πιο κάτω: “Η ασέβεια του προπονητή του Αποέλ προς τον προπονητή μας είναι μια αγωνία, ένας μεγάλος φόβος. Καταλαβαίνει πως η ομάδα του έχει ένα προϋπολογισμό δέκα φορές υψηλότερο από το δικό μας, τρεις φορές υψηλότερο από εκείνο του Απόλλωνα, έχει τη στήριξη διαιτητών και του μεγαλύτερου μέρους του κυπριακού πληθυσμού, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι η διάρκεια επαγγελματικής επάρκειάς του τελειώνει. Ο ποδοσφαιρικός Θεός δεν το συγχωρεί. Στοιχηματίζω ένα μπουκάλι ουίσκι ότι δεν θα δουλέψει στον Αποέλ για περισσότερο από δύο έτη”.

Και ποια ήταν η αντίδραση του Τύπου; Άλλοι λεν πως ο Δώνης δεν φταίει σε τίποτα, άλλοι λένε στον Ντούμποφ που έβαλε λεφτά στο ποδόσφαιρο μας να πάει σπίτι του. Αυτοί είμαστε…