Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Όλη η Ανατολική για… τριψήφιο αριθμών φιλάθλων

Όλη η Ανατολική για… τριψήφιο αριθμών φιλάθλων

 


Σε ενημέρωση για τα εισιτήρια των παιχνιδιών της 5ης αγωνιστικής των play-off του Πρωταθλήματος προχώρησε η ΚΟΠ, μέσω της οποίας οι φιλοξενούμενοι οπαδοί μπορούν να τα προμηθευτούν. Ένα από τα ματς είναι της ομάδας μας, που αγωνίζεται τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου στις 19:00 με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Η ομάδα της Λεμεσού, σε αντίθεση με παλαιότερα που έδινε μόνο 1300 εισιτήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τώρα αποφάσισε να παραχωρήσει ολόκληρη την Ανατολική κερκίδα.

Όταν δηλαδή η ζήτηση ήταν τεράστια και τα 1300 ήταν σίγουρο πως θα εξαντληθούν δεν έδιναν περισσότερα, τώρα που αναμένεται μόλις τριψήφιος (και μάλιστα μικρός) αριθμός φιλάθλων παραχωρούν όλη την κερκίδα. Όπως και να έχουν τα πράγματα λοιπόν, την ερχόμενη Τετάρτη είναι σίγουρο πως λιγοστοί Ομονοιάτες θα δώσουν το παρών τους στο γήπεδο. Όπως φάνηκε ως τώρα, ο κόσμος του “τριφυλλιού” δείχνει την πλάτη στο μέτρο της ταυτοποίησης, ενώ ασφαλώς επηρεάζει και η πορεία της ομάδας.

Για όσους λοιπόν θέλουν να δουν από κοντά το παιχνίδι, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τρίτης από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, ενώ οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν ενάμιση ώρα πριν τη σέντρα. Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.

Διευκρινίζεται ότι:
-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.