Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τραμπουκισμοί από αστυνομικούς

Τραμπουκισμοί από αστυνομικούς

 


Έδρασαν ξανά οι τραμπούκοι της αστυνομίας, προκαλώντας από το πουθενά και χωρίς λόγο. Οι άνθρωποι που πληρώνονται για να προστατεύουν τους πολίτες και να διατηρούν την τάξη έπραξαν το αντίθετο. Ασφαλώς αυτός ήταν ο στόχος τους και λειτούργησαν ακολουθώντας πιστά οδηγίες από τους… πιο πάνω τους.

Για τι πράγμα μιλάμε λοιπόν… Το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί επισκέφθηκαν τον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 9 στη Λευκωσία, όπως επίσης και το οίκημα που στεγάζεται το φαν κλαμπ των οργανωμένων της Λακατάμιας. Αν στο πρώτο έμειναν στις προκλήσεις έξω από το σύνδεσμο, στο δεύτερο προχώρησαν σε άνανδρες επιθέσεις. Διαβάστε περισσότερα πιο κάτω:

Το ΔΣ της ΑΕΛ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ καταδικάζει την άνανδρη αλλά και ανεξήγητη επίθεση της Αστυνομίας Κύπρου στο οίκημα του σωματείου μας και των Λαϊκών Οργανώσεων Π. Λακατάμιας. Συγκεκριμένα, ψες γύρω στις 10 το βράδυ πέραν των 100 πάνοπλων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων περικύκλωσαν το σωματείο μας. 30 εξ αυτών μπούκαραν από την κουζίνα του σωματείου, αν είναι δυνατόν, με την πρόφαση ότι ήρθαν να ερευνήσουν το σωματείο. Αφού ερεύνησαν ενδελεχώς τις αίθουσες του σωματείου και αφού δεν βρήκαν τίποτα το ύποπτο, απροκάλυπτα άρχισαν να τρομοκρατούν, να απειλούν και να ερευνούν σωματικά κάποιους από τους 80 περίπου θαμώνες, κυρίους οικογένειες που εβρίσκονταν για φαγητό στο σωματείο.

Χρησιμοποιώντας υπέρμετρη βία επιτέθηκαν σε νεαρό θαμώνα φωνάζοντας του πως είναι υπό σύλληψη χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Όταν οι υπόλοιποι θαμώνες αντέδρασαν λεκτικά διερωτώμενοι γιατί συμβαίνει αυτό, τα παλικάρια υπάλληλοι της Κυπριακής Δημοκρατίας άρχισαν να χτυπούν ανελέητα όποιον έβρισκαν μπροστά τους και να κάνουν χρήση χειμικών. Μάλιστα ένα από τα ψευτοπαλλίκαρα τους, του οποίου κατέχουμε τον αριθμό, κλώτσησε με μανία και έσπασε την γυάλινη πλαϊνή είσοδο του σωματείου θέτοντας σε κίνδυνο γυναίκες και παιδιά.

Στη συνέχεια και αφού πάνοπλοι έκαναν το σόου τους σε ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά και αφού συνέλαβαν δυο αθώους συμπολίτες μας, βγήκαν στον κεντρικό δρόμο έξω από το σωματείο παραταγμένοι προσπαθώντας και πάλι να προκαλέσουν.
Στο μένος και τις προκλήσεις τους έδωσε τέλος η παρουσία στη σκηνή του βουλευτή του ΑΚΕΛ κ.Στέφανου Στεφάνου τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ζητούμε άμεση ανάληψη ευθυνών τόσο από τον αρχηγό της αστυνομίας όσο και από τον πολιτικό του προϊστάμενο.
Προφανώς για άλλη μια φορά αποδεικνύουν οτι η κοινή γνώμη έχει αλάθητο κριτήριο και δικαίως τους κατατάσσει στη θέση που τους αναλογεί.

Τους εγγυόμαστε πάντως πως οι ασύλληπτοι φονιάδες, εγκληματίες, χούλιγκανς και έμποροι θανάτου δεν συχνάζουν σε λαϊκές οργανώσεις.