Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Οι δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΚΟΑ


Σε νέες δηλώσεις προέβη ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, και σε αυτές βέβαια αναφέρθηκε στην κάρτα φιλάθλου. Ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε στο ράδιο του ΑΣΤΡΑ ότι αναμένει τις επόμενες μέρες να αυξηθεί η κίνηση όσο αφορά τις εκδόσεις των καρτών φιλάθλων, όταν και θα πλησιάζουν οι αγώνες πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Αρχικό σχόλιο: «Η Βουλή που είναι η μόνη αρμόδια για τους νόμους, έχει αποφασίσει μια συγκεκριμένη νομοθεσία. Θέλει να εφαρμόσει τον νόμο αυτό, δεν αποφασίσαμε να τον εφαρμόσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Αν με αυτό τον νόμο γλυτώσουμε ένα καυγά, ένα μάτι τότε αξίζει τον κόπο να αφιερώσουμε λίγα λεπτά για να φτιάξουμε την κάρτα. Όταν πάμε στην τράπεζα, το επόμενο βήμα που θα μας ζητήσουν είναι κολονοσκόπηση. Είμαστε φακελωμένοι παντού».

Το πρώτο του παιχνίδι και τους οργανωμένους: «Στο πρώτο παιχνίδι που πήγα φέτος ήταν της Ομόνοιας. Η απουσία των οργανωμένων έκανε το γήπεδο ήσυχο. Θέλουμε τον παλμό στο γήπεδο, δεν θέλουμε να περιορίσουμε τους οργανωμένους που φωνάζουν. Θέλουμε να περιορίσουμε εκείνον που θα ρίξει φωτοβολίδα και θα ρίξει πέτρες. Έχουμε ξεπεράσει τις 37 χιλιάδες».

Για το που αλλού ισχύει η κάρτα: «Η εγγραφή στο μητρώο και τις κάρτας φιλάθλου ισχύει σε όλους τους αγώνες της Εθνικής αλλά και στα φιλικά παιχνίδια που θα συμμετέχουν ομάδες Α’ Κατηγορίας».