Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Άλλαξε μυαλά γιατί… κατρακυλάς Αντρέα

Άλλαξε μυαλά γιατί… κατρακυλάς Αντρέα


Στους πρόσφατους πανηγυρισμούς του Αποέλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο πρώην παίκτης της ομάδας μας Αντρέας Κατσαντώνης επέλεξε να αρπάξει το μικρόφωνο και να δώσει το έναυσμα για ένα σύνθημα το οποίο απευθύνεται εναντίον των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. «Κατρακυλούσατε» μας φώναζε.

Και δεν θα είχαμε ασχοληθεί καθόλου όμως σήμερα έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι δεν έχει τίποτα με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ούτε και είχε πρόθεση να παρακινήσει σε βία. Είπε μόνο ότι η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν τον σεβάστηκε και γι’ αυτό έβγαλε την πίκρα του.

Στο τέλος της ημέρας όμως ποιος δεν σεβάστηκε ποιον;

H OMONOIA, μικρέ, σε έβγαλε από την αφάνεια. Σε άρπαξε από τον Ολυμπιακό, σου έδωσε την ευκαιρία να σε δει ο κόσμος της και να σε πιστέψει. Στα 17 σου χρόνια μπήκες στο γήπεδο με την πρώτη ομάδα, αγωνίστηκες βασικός σε ντέρμπι και στα 18 σου, σου πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο ως όφειλε. Το απέρριψες… αυτό είναι δεκτόν. Πήγες στο Αποέλ, στην ομάδα που υποστηρίζεις, για να πάρεις περισσότερα λεφτά ως ερασιτέχνης (βρήκατε παραθυράκι)… και αυτό είναι δεκτόν. Αυτό όμως που δεν δεχόμαστε είναι τις προσβολές, τις βρισιές και, όπως φάνηκε και από τις τοποθετήσεις σου σήμερα, την κοροϊδία. Γιατί; Για να πουλήσεις οπαδιλίκι;

Η κατρακύλα μικρέ Αντρέα είναι αυτή που θα διακρίνεις σήμερα κοιτάζοντας στον καθρέφτη σου. Ξέφυγες και θα έπρεπε να απολογηθείς, όχι να υπεκφεύγεις.

Λυπούμαστε πραγματικά που αναγκαζόμαστε να δώσουμε απάντηση σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και την ίδια ώρα διερωτόμαστε, αν στα 19 του χρόνια ένας πιτσιρικάς συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο, με αυτή την ασέβεια και αμετροέπεια, πως θα εκφράζεται όταν και αν γίνει αναγνωρίσιμος.