Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Βάζει ξανά τριφύλλι ο Μπλάτι Τουρέ;

Βάζει ξανά τριφύλλι ο Μπλάτι Τουρέ;


Τον Μπλατί Τουρέ φαίνεται πως έχει τοποθετήσει στη μεταγραφική του λίστα ο Νίκος Νταμπίζας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας που απευθύνεται στους οπαδούς του τριφυλλιού.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Για την αντικατάσταση του Έργκους Κάτσε στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει να εργάζεται ο Νίκος Νταμπίζας.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού», ο οποίος σας είχαμε ενημερώσει πως «σαρώνει» μεταξύ άλλων και την ισπανική αγορά, φαίνεται πως έχει τοποθετήσει στη λίστα του έναν παλιό του γνώριμο από τη θητεία του στην Κυπρο.

Ο λόγος για τον Μπλατί Τουρέ, τον 24χρονο διεθνή αμυντικό μέσο από τη Μπουρκίνα Φάσο, ο οποίος φόρεσε πριν μερικά χρόνια τη φανέλα της Ομόνοιας έπειτα από εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στη «Μεγαλόνησο». Τη σεζόν 2016/17 πραγματοποίησε την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του, σημειώνοντας 1 γκολ και 2 ασίστ σε 29 συμμετοχές, φέτος πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις με τη φανέλα της Κόρδοβα στη Segunda Division (La Liga 2), ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Μάλιστα, το κασέ του ποδοσφαιριστή δείχνει να είναι εντός των οικονομικών πλαισίων του Παναθηναϊκού, καθώς υπολογίζεται πως θα μπορούσε να υπογράψει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του έναντι περίπου 200.000 ευρώ ετησίως.