Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τώρα ξύπνησαν (Κάρτα φιλάθλου)

Τώρα ξύπνησαν (Κάρτα φιλάθλου)


Όταν πριν ένα χρόνο εφαρμόστηκε το μέτρο της κάρτας φιλάθλου κάποιοι συμφώνησαν ενώ, ομολογουμένως, οι πλείστοι διαφώνησαν με την εφαρμογή του. Είναι θέμα άποψης και οπτικής του κάθε ενός και η οποία είναι απόλυτα σεβαστή.

Ανεξάρτητα ωστόσο από τη θέση που έχει ο κάθε ένας για την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, ένα ήταν σίγουρο και φαινόταν από την πρώτη στιγμή… η κάρτα φιλάθλου δεν ήταν έτοιμη να εφαρμοστεί.

Αυτό δεν το λέμε λόγω της αποδεδειγμένης αποτυχίας του μέτρου το οποίο συνέβαλε(δεν είναι σίγουρα ο μοναδικός λόγος) στο να αδειάσουν τα γήπεδα. Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν είχαμε προετοιμαστεί/εξοπλιστεί για να μπορέσουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία.

Και να λοιπόν που υπάρχει πλέον παραδοχή από επίσημα χείλη… «Η εφαρμογή του νόμου είναι συνδεδεμένη με μια σειρά από θέματα, όπως είναι το σύστημα παρακολούθησης, ο επαρκής φωτισμός, το σύστημα εισιτηρίων και η αναγνώριση προσώπων. Υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός δεδομένου του γεγονότος ότι πρέπει να γίνουν πολλά σε αρκετά στάδια της χώρας μας για να μπορέσει να εφαρμοστεί πλήρως το μέτρο.» ανέφερε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου μιλώντας στον Super sport-fm.

Και ερωτούμε… όταν η κυβέρνηση λάμβανε την απόφαση, αυτά δεν τα γνώριζε; Γιατί έπρεπε να ληφθεί άρον άρον μία απόφαση για ένα μέτρο το οποίο δεν ήταν πρακτικά έτοιμο να έχει ουσιαστική λειτουργικότητα;