Home ΚΥΠΡΟΣ Μη κλήση… δίχως λογική

Μη κλήση… δίχως λογική


Μας ξάφνιασε η απόφαση του Ραν Μπεν Σιμόν να μην συμπεριλάβει στην κλήση του για την Εθνική ομάδα τον Δημήτρη Χριστοφή. Από τη στιγμή που ο Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι καλά στην υγεία του, έχει επανέλθει εδώ και καιρό σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, έχει παίξει μάλιστα και σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα περιμέναμε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα τον είχε στις επιλογές του για τους αγώνες με Καζακστάν και Σαν Μαρίνο.

Την ίδια στιγμή μάλιστα που έχει κληθεί ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια της ομάδας του και ακόμη ένας ο οποίος μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν ανήκε στο ρόστερ κάποιας ομάδας. Είναι για να απορεί κανείς με ποια λογική πάρθηκε αυτή η απόφαση από το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Κύπρου. Και δεν μιλάμε για έναν οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή αλλά για κάποιον ο οποίος έχει προσφέρει πολλά ενώ έχει μάλιστα φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της χώρας μας.

Το μόνο που έχουμε να πούμε στον Δημήτρη είναι να μην πτοείται, να συνεχίσει τη δουλειά και σίγουρα θα διαψεύσει αυτούς που σήμερα δεν τον υπολογίζουν ως έναν από τους καλύτερους Κύπριους της εποχής.