Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μεγάλος ντόρος για τον ρεφ του ντέρμπι

Μεγάλος ντόρος για τον ρεφ του ντέρμπι


Μεγάλος ντόρος έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες ώρες για τον άρχοντα της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα. Από τη μια η «σφαγή» στην «Αρένα» και από την άλλη η «μη επιθυμία» της Λεμεσιανής ομάδας, δίνουν περισσότερη βαρύτητα για τον ορισμό του διαιτητή στο ντέρμπι.

Από την πλευρά της η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως ήταν αναμενόμενο, ζήτησε την τιμωρία του Γιώργου Νικολάου για τα όσα έκανε εις βάρος της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή στην «Αρένα». Από την άλλη ο Απόλλωνας, ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί τον ορισμό κάποιων εκ των Βασίλη Δημητρίου και Τιμόθεου Χριστοφή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην λίστα προστέθηκε και ο Γιάννης Αναστασίου. Λόγω αυτών των γεγονότων έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα για το ποιος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα. Υποψήφιοι είναι ένας εκ των Λούκα Σωτηρίου και Λεόντιου Τράττου ή μπορεί και κάποιος από την… εξωτερική. Την απάντηση θα την πάρουμε σε λίγη ώρα, όταν και θα ανακοινώσει η ΚΟΠ τους ορισμούς της αγωνιστικής.

Το πιο σημαντικό όμως, όποιος κι αν οριστεί, είναι να κάνει σωστά τη δουλειά του, παίζοντας 50-50 και για τις δύο ομάδες.