Home Uncategorized Παναγιώτη είμαστε μαζί σου

Παναγιώτη είμαστε μαζί σου

panayiotis


Ο Παναγιώτηςς Χριστοφόρου από το Καλό Χωριό Λεμεσού διαγνώστηκε στα 8 του χρόνια τον Οκτώβρη του 1986 με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Μετά από θεραπείες και αυτογενή μεταμόσχευση θεραπεύτηκε σαν από θαύμα. Μέχρι σήμερα και μετά από 28 χρόνια και στην ηλικία των 36 ετών, ήρθε ξανά αντιμέτωπος με την λευχαιμία αυτήν την φορά σε σοβαρότερη μορφή.

Τώρα χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών. Παρόλη την ατυχία του, στάθηκε τυχερός αφού βρέθηκε συμβατός δότης και είναι ο μικρότερος αδελφός από τους 5, ο Σωτήρης. Ο Παναγιώτης λαμβάνει χημειοθεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με την προοπτική όταν επιτευχθεί ύφεση να σταλεί στο εξωτερικό για μεταμόσχευση.

Δυστυχώς όμως η οικονομική δυνατότητα, τόσο του ιδίου και της αρραβωνιαστικιάς του, όσο και των οικογενειών τους είναι περιορισμένη και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα για μετάβαση τους στο εξωτερικό και ολοκλήρωση της θεραπείας του Παναγιώτη με στόχο να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς πιο δυνατός από ποτέ. Να σημειώσουμε πως το λιγότερο που θα πρέπει να παραμείνουν στο εξωτερικό είναι 6 μήνες.

Το apollon24 ανάλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει τον Παναγιώτη να πετύχει τον στόχο ζωής που έχει θέσει. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην ζωή και καλούμε όλους εσάς, να σταθούμε μαζί αρωγοί σε αυτή την μεγάλη πραγματικά και δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουμε για να βοηθήσουμε τον Παναγιώτη.

Όσοι μπορείτε παρακαλούμε όπως κάνετε έστω και την ελάχιστη κατάθεση στον πιο κάτω λογαριασμό.

Τράπεζα Κύπρου: IBAN: CY710 0200 1950 0000 3570 1971 7114

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο [email protected]