Home Uncategorized Οι τεράστιες ψυχικές δυνάμεις ενός 10χρονου αναπληρώνουν το πόδι που του λείπει

Οι τεράστιες ψυχικές δυνάμεις ενός 10χρονου αναπληρώνουν το πόδι που του λείπει

 


Ένα πόδι, δύο πατερίτσες και μια μπάλα. Αυτά αρκούν όπως φαίνεται στον 10χρονο Σαντιάγκο Φρέτες για να είναι ευτυχισμένος. Σε αυτά προσθέστε: να παρακολουθεί από κοντά την ομάδα του!

Γιατί σας τα λέμε αυτά; Αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός; Δείτε τη φωτογραφία πιο πάνω και θα σας εξηγήσουμε την ιστορία.

Santiago Fretes

Στη φωτογραφία, που έγινε viral εδώ και μέρες, βλέπουμε τον μικρό Σαντιάγο (αριστερά) να παρακολουθεί τον αγώνα της αγαπημένης του Ράσινγκ Κλουμπ, όπου ο Ντιέγκο Μιλίτο έπαιξε για τελευταία φορά, πατώντας το αριστερό (και μοναδικό) πόδι του πάνω σε μία από τις πατερίτσες του. Την δεύτερη την έδωσε σε ένα φίλο του, για να μπορεί και αυτός να βλέπει τον αγωνιστικό χώρο. Την φωτογραφία την τράβηξε η μητέρα του και θέλησε να την μοιραστεί με όλους, για να δείξει την αγάπη του μικρού για το ποδόσφαιρο, αλλά και την κίνηση να βοηθήσει ένα φίλο του να δει κι αυτός τον αγώνα.

Η ιστορία του  Σαντιάγκο ξεκινάει από μικρή ηλικία, όταν μετά από πρόβλημα υγείας οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν οι γιατροί για να ζήσει. Ότι έμεινε με ένα πόδι όμως δεν τον εμπόδισε ποτέ να κάνει όσα θέλει, αφού οι τεράστιες ψυχικές του δυνάμεις αναπληρώνουν το πόδι που έχει χάσει! Να αναφερθεί πως δεν παίζει μόνο ποδόσφαιρο, αλλά ασχολείται και με άλλα ενδιαφέροντα.

Προς το παρών δείτε τον να παίζει μπάλα:

 

 

 

 

Δεν φοβάται να δοκιμάσει να κάνει σκι, ούτε να κάνει μαθήματα ταε-κβο-ντο, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω.

Ο Αργεντινός θρύλος της Ρασίνγκ, Μιλίτο, τον συνάντησε και του έστειλε ένα μήνυμα:

 

Πιο κάτω δείτε ένα ρεπορτάζ με θέμα τον μικρό Σαντιάγκο, που μάλιστα μιλάει για την ενέργεια του να δώσει τη μία από τις πατερίτσες σε ένα φίλο του να δει κι αυτό ποδόσφαιρο: