Home ΚΥΠΡΟΣ Ο Κάστανος ζει το όνειρο του στη Γιουβέντους

Ο Κάστανος ζει το όνειρο του στη Γιουβέντους

katsanos


Ο 18χρονος (30/01/1998) Κύπριος διεθνής μέσος γράφει ιστορία αφού είναι ο πρώτος Κύπριος παίκτης που αγωνίζεται σε ομάδα Α’ Κατηγορίας της Ιταλίας. Και όχι οποιαδήποτε ομάδα αλλά, σε μια από τις ιστορικότερες και πιο πετυχημένες ομάδες στη χώρα αλλά και στην Ευρώπη.

Ο προπονητής του στη Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι,παρά το νεαρό της ηλικίας του, τον πιστεύει, του δίνει τις ευκαιρίες και ο Κάστανος δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πρόσφατα κλήθηκε και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Τορίνο.

Ο Κάστανος, ήταν στην αποστολή με την πρώτη ομάδα για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στην Αυστραλία και στο Χονγκ Κογκ τον Ιούλιο ενώ το περασμένο Σάββατο ήταν ξανά με την αποστολή της πρώτης ομάδας για φιλικό παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και μάλιστα, αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Η συμπερίληψη του στην αποστολή για τον αγώνα στο Λονδίνο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού πλεόν, έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα και οι ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο EURO 2016. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η ομάδα έχει πλέον γεμίσει, ο Κάστανος εξακολουθεί να είναι στις επιλογές του Αλέγκρι.

Ο Κάστανος πέρσι ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, κάτι που δεν διέφυγε του Αλέγκρι ο οποίος τον κάλεσε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, δίνοντας του ευκαιρίες στα φιλικά .

Ασφαλώς, το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό, κάτι που ασφαλώς θα έχει αντίχτυπο και στην Εθνική ομάδα της Κύπρου.

Να θυμίσουμε πως ο Γρηγόρης Κάστανος, το Μάρτιο του 2015 έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με την Εθνική Ανδρών Κύπρου, μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες για τα προκριματικά του EURO 2016, έχοντας κλείσει τα 17 του χρόνια μόλις τρεις μήνες πριν.

CFA