Home Uncategorized Ντυμένοι σαν υπερήρωες σε κηδεία, είπαν αντίο σε 6χρονο που σκοτώθηκε από...

Ντυμένοι σαν υπερήρωες σε κηδεία, είπαν αντίο σε 6χρονο που σκοτώθηκε από πυρά σε σχολείο

Jacob Hall Funeral (1)


Μια άκρως συγκινητική ιστορία που αφορά ένα 6χρονο αγοράκι που έφυγε άδικα από τη ζωή θα διαβάσετε στις επόμενες γραμμές. Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ένας 14χρονος εισέβαλε σε σχολείο της Νότιας Καρολίνας των ΗΠΑ οπλοφορώντας και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας δύο παιδάκια και μια δασκάλα. Από τους τρεις, οι δύο δεν είχαν κάτι σοβαρό, όμως το ένα αγοράκι, ο εξάχρονος Jacob Hall, κτυπήθηκε στην αρτηρία του ποδιού του και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, παλεύοντας επί τρεις ημέρες για τη ζωή του, όμως τελικά απεβίωσε.

Συντετριμμένοι οι γονείς τους, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή το αγγελούδι τους, οργάνωσαν μια κηδεία διαφορετική από τις υπόλοιπες, θέλοντας να πουν το τελευταίο αντίο στο γιο τους με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Γνωρίζοντας πως λάτρευε τους ήρωες της Marvel, επέλεξαν να ζητήσουν σε μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν ντυμένοι με στολές από υπερήρωες. Η εκκλησία όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία πλημμυρίστηκε από φίλους, συγγενείς, αλλά και άγνωστους που έμαθαν την ιστορία ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής.

Όπως θα δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες πιο κάτω οι περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένου του μικρού και των γονιών του, ήταν ντυμένοι σαν υπερήρωες:

Μήνυμα από… σούπερ ήρωες, Αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν και τη γραπτή δήλωση των γονιών του: