Home Uncategorized Ο Σέλβι έκανε τρισευτυχισμένο ένα ball boy της Νιουκαστλ

Ο Σέλβι έκανε τρισευτυχισμένο ένα ball boy της Νιουκαστλ

Jonjo-Shelvey


Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Τζόνζο Σέλβι της Νιούκαστλ, που επισκέφτηκε το σχολείο “Shanklea Primary School” για να συναντήσει από κοντά τον 9χρονο Τζόσουα Φόλιν, ένα ball boy των “ανθρακωρύχων”, με τον οποίο πανηγύρισε έντονα τη νίκη της ομάδας λίγες μέρες πριν αγκαλιάζοντας τον. Για να τα πάρουμε από την αρχή όμως, το βράδυ της 28ης Σεπτεμβρίου η Νιουκαστλ αγωνιζόταν στην έδρα της κόντρα στην Νόριτς και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1, ενώ στις καθυστερήσεις έχανε με ένα γκολ διαφορά, όμως στο 90’+6′ έφτασε σε μια απίστευτη ανατροπή.

Οι 50 χιλιάδες φίλαθλοι των γηπεδούχων αλλά και οι ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τον Σέλβι να αγκαλιάζει το μικρό ball boy πάνω στη χαρά του. Το χαμόγελο του Τζόσουα όχι απλώς παρέμεινε μέρες μετά αλλά έγινε ακόμη μεγαλύτερο, όταν ο Άγγλος ποδοσφαιριστής τον επισκέφτηκε στο σχολείο του. Μάλιστα, του έκανε δώρο μια υπογεγραμμένη φωτογραφία με το στιγμιότυπο των πανηγυρισμών και οι δύο τους έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί για λίγο.

Για τον πανηγυρισμό και την επίσκεψη, ο Σέλβι δήλωσε: “παιχνίδια όπως αυτό δεν έρχονται τόσο συχνά, οπότε ήταν μία σουρεαλιστική στιγμή. Ο Τζόσουα χαμογελούσε και χοροπηδούσε οπότε σκέφτηκα να τον συμπεριλάβω στους πανηγυρισμούς. Είδα τις φωτογραφίες μετά και σκέφτηκα πως θα ήταν ωραίο να υπογράψω τη φωτογραφία και να επισκεφτώ το σχολείο. Αυτό σου παίρνει μόνο μία ώρα από την ημέρα σου και είναι κάτι που θα πρέπει να κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Αυτό που έκανα, σήμαινε πολλά για εκείνον και την οικογένειά του”.

Με τη σειρά του, ο μικρός Τσόσουα είπε: “ήμουν Οόταν ήρθε και με σήκωσε. Χοροπηδούσα, είχα τρελαθεί από τη χαρά μου όταν σκόραρε. Δεν θυμάμαι και πολλά απ’ότι συνέβη αλλά ήταν πραγματικά ωραία. Ήταν η πρώτη μου φορά ως ballboy. Ήρθε και με πήρε αγκαλιά και δεν ήξερα τί να κάνω. Ενθουσιάστηκα που τον είδα να έρχεται στο σχολείο”, προσθέτοντας ασφαλώς, πως ο Σέλβι είναι ο αγαπημένος του παίκτης!

Πιο κάτω βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη (και το στιγμιότυπο του πανηγυρισμού) και τις δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας που σας περιγράψαμε:

Τα στιγμιότυπα του αγώνα της Νιούκαστλ με τη Νόριτς:

https://www.youtube.com/watch?v=1PnZ50R91pU