Home Uncategorized Πεντάχρονος έχασε παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας και πήρε τηλέφωνο να απολογηθεί

Πεντάχρονος έχασε παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας και πήρε τηλέφωνο να απολογηθεί

 


Μια ιστορία απίστευτης αγάπης για τη Σέλτικ, μας έρχεται από τη Σκωτία. Ένα πεντάχρονο παιδάκι, ονόματι Louis Kayes, έχασε παιχνίδι (αυτό με τη Μάδεργουελ) της αγαπημένης του ομάδας, της Σέλτικ, λόγω ενός πάρτι γενεθλίων φίλου του που έπρεπε να πάει και πήρε τηλέφωνο στο σύλλογο για να απολογηθεί. Μιλώντας στο BBC η μητέρα του ανέφερε πως είχε αφήσει το τηλέφωνο της στο σαλόνι και κάποια στιγμή ακούστηκε “ευχαριστούμε που καλέσατε τη Σέλτικ”. Η μητέρα του μικρού τον ρώτησε γιατί πήρε τηλέφωνο και αυτός της έδωσε την απάντηση που διαβάσατε στις πιο πάνω γραμμές.

Ο 5χρονος ήθελε να μιλήσει στον προπονητή της Σέκτικ, Μπρένταν Ρότζερς, αλλά και τον αγαπημένο του παίκτη, τον αρχηγό της ομάδας, Σκοτ Μπράουν, για να τους ζητήσει συγνώμη και να τους εξηγήσει γιατί δεν παρευρέθηκε στο παιχνίδι. «Ήθελε να ξέρουν και οι δύο γιατί δεν κατάφερε να πάει στο γήπεδο, σε περίπτωση που τον έψαχναν» τόνισε η μητέρα του Λούις.

Από την πλευρά του, ο πιτσιρικάς υποσχέθηκε να μην χάσει ποτέ ξανά εντός έδρας αγώνα της Σέλτικ. Πολύ φοβάται η μητέρα, πως όντως δεν πρόκειται να λείψει από κανένα παιχνίδι της ομάδας στο σύντομο χρονικό διάστημα.

https://twitter.com/Onefootball/status/788775275060404226