Home Uncategorized Συνάντησε το Ρονάλντο ο Πολωνός φαν του Πορτογάλου που ξύπνησε από κώμα

Συνάντησε το Ρονάλντο ο Πολωνός φαν του Πορτογάλου που ξύπνησε από κώμα

ronaldo


Πριν δύο χρόνια είχε βγει προς τα έξω η ιστορία με ένα μικρό Πολωνό, που ξύπνησε από κώμα που βρισκόταν για τρεις μήνες, ακούγοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει. Βλέπεται, οι γονείς του 14 μικρού γνωρίζοντας για την αγάπη που έχει προς τον Πορτογάλο, του φορούσαν ακουστικά όποτε αγωνιζόταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ένα παιχνίδι λοιπόν, ο Ρονάλντο σκόραρε και ο Νταβίντ Πάβλατσικ… ξύπνησε από το κώμα, όπου είχε πέσει μετά από ατύχημα όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε στο ποδήλατο του.

Έτσι, λίγους μήνες αργότερα ο Νταβίντ έλαβε πρόσκληση να παρακολουθήσει αγώνα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα, επί της ευκαιρίας που η Ρεάλ θα παίξει στην Πολωνία με αντίπαλο τη Λέγκια, ο 16χρονος πλέον θαμαστής του Πορτογάλου αστέρα τον συνάντησε από κοντά. Αυτός και η οικογένεια του ταξίδεψαν με το αυτοκίνητο 600 χιλιόμετρα για να φτάσουν στη Βαρσοβία και να περάσουν λίγο χρόνο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η συνάντησε έγινε λίγες ώρες πριν τον αγώνα, στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα στην πρωτεύουσα της χώρας.

Τέτοιες κινήσεις από ποδοσφαιριστές αξίζουν περισσότερο από τα γκολ. Μπράβο στον Κριστιάνο Ρονάλντο που συνάντησε το παιδάκι και τους χάρισε μια απίστευτη ανάμνηση!

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από τη συνάντηση: